Hemen hemen erimezmis hem bu her kikirdak icin gecerli ister burun kikirdagi ister kulak kaburga bunlarin erimesi ama cok nadirmis[/QUOTE
Inşallah öyle olur kaburga kıkırdağı daha dayanıklıymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen hemen erimezmis hem bu her kikirdak icin gecerli ister burun kikirdagi ister kulak kaburga bunlarin erimesi ama cok nadirmis[/QUOTE
Inşallah öyle olur kaburga kıkırdağı daha dayanıklıymış
Sende benim gibi cok kafaya takiyon her kikirdak eriseydi reveziyon tavsiYe edilmezdiki bu videoyu izle
Başka bir doktorda kaburga kıkırdağıni ben önermem dedi.alınmasıda daha zor diye biliyorumbwnim okuduğum kaburga kıkırdağı çok sert oluyormuş burnunuz taş gibi oluyormuş ama çözünme şansı dha fazlaymış kulak kıkırdağı burun kıkırdağına en yakın olduğu için daha çok tercih ediliyormuş
aynen canım genelde öncelikle kulak diyorlar. kaburga kıkırdağı çok sert güçlü olduğu için aşırı bi destek lazımsa öneriliyormuşBaşka bir doktorda kaburga kıkırdağıni ben önermem dedi.alınmasıda daha zor diye biliyorum
Emre ilhan bir videoda buna benzer birşey söylemişti burnu yeniden yapılandırmak gerekiyorsa ve kulak kıkırdağı yeterli gelmezse kaburgadan alıyoruz diyordu.aynen canım genelde öncelikle kulak diyorlar. kaburga kıkırdağı çok sert güçlü olduğu için aşırı bi destek lazımsa öneriliyormuş
nerde oldunuz ameliyatınızı hangı doktordabenim burnumun üstüne burnumdan alınan bir kıkırdak eklendi. memnunum güzel oldu .tam sorunu anlamadım. fotograf ekleseydin keşke görünce daha iyi anlardık ne demek istediğini
canım resim atabilir misinBurna kıkırdak eklenince dışardan belli oluyor mu ve kıkırdağın erimesi gibi şeyler mümkün mü?doktorun verdiği zararın bedelini 6 aydır ödüyorum bır 6 ay daha var birde böyle şeyler okuyunca iş bilmez bir doktorun eline kaldım diye çok üzülüyorum ve buna karşılık doktorun umursamaz tavırları iyice nefret ediyorum doktordan hakkın helal değil verdiği zararın haddi var hesabı yok.nasıl büyük bir hakka girdiğin farkında bile değil keşke ameliyat olmasaydım hale bak ya insan umut bile edemiyor hep olumsuz şeyler okuyorum.kikirdakla burnun düzeltilmesi mümkün mu bu ameliyatı olanlardan yardım bekliyorum çok korkuyorum çözüm bulunamayacak diye
benımde kıkırdak eklenecek
burnun sag alt delıgı düşmekten kaynaklı zamanla erımıs
arkadaşlar ya revizyonlarda plastik cerrah mı daha iyidir kbb ömer almak burnu kaldırmak kolay yapılır diyolar kıkırdak eklenmesi falan bınu plastik cerrahlar daha mı iyi yapar kaan çok karışı k
Fotoğraf özgür yörük 'ün marifeti diye konu açtım orada varcanım resim atabilir misin
Doktoruna göre değişir ama plastik cerrah bence her zaman bir adım önde bu konuda sonucta alanları doğrudan estetik yapmak kbb ci olupta güzel burun estetiği yapan doktor az sayıda var bence.heleki kıkırdak alınıp burun yapılacaksa herhangi bir kbb doktorunun yapamayacağını düşünüyorum.ilk ameliyatı olduğum doktorun soylediklerini duysanız kbb doktoruna estetik olmayı bırak yanından bile geçmezsin.kbb de sadece ciddi anlamda sadece estetiğe yönelmiş çokça deneyimi olan bir doktor yapabilir onun dışında kbb doktorları estetik yapmasalar daha iyi olurarkadaşlar ya revizyonlarda plastik cerrah mı daha iyidir kbb ömer almak burnu kaldırmak kolay yapılır diyolar kıkırdak eklenmesi falan bınu plastik cerrahlar daha mı iyi yapar kaan çok karışı k