Burnu Açık Ayakkabı Tartışması

Burnu Açık Ayakkabı İçine Çorap

• Evet Olur Sorun Yok.

OY: 55 24,3%
  • Hayır Tam Bir İğrençliktir.

OY: 171 75,7%

• Ankete Katılan
    226
zaten çorap üstü sandalet yazın bakın.
bence erkeklerin sandaletle çorap giymesiyle kadınların burnu açık ayakkabıyla (ne kadar ince olursa olsun) çorap giymesi arasında pek fark yok. ikisi de kötü..

burnu bir miktar açık (öpücük) ve arkası da açık olan ayakkabılarımla 8 den yaz inceliğinde burunsuz çorap giyiyorum, hem ayakkabı ayağımı acıtmıyor hem de ayaklar daha pürüzsüz görünüyor, tavsiye ederim :)

Pentinin burnu açık ayakkabı için çorabı var. Eğer ayakkabı vuruyorsa onu kullanıyorum, çok da hoş oluyo :51:
$2874.webp

her ayakkabı için farklı bir tarz yaratmak durumundasınız. açık ayakkabılarda çorapsız ayak görünmesi için yapılmıştır. çorap güzel ayaklarınızı gölgelemesin.

her ne kadar son yillarda moda olsa da bence igrenc duruyor...
acik ayakkabi icine corap giyenlere yillar once kiro derdik simdi millet moda diyor giyiyor...

Bende sevmiyorum burnu açık ayakkabıda çorap aşırı çirkin durduğunu düşünüyorum.

Burunsuz çorap bile çok kötü duruyor bence. Çaresiz kalmadıkça burnu açık ayakkabıyla çorap giymem ama bazen insan ayağını düşünerek ve bacakları da pürüzsüz ve kusursuz gözüksün diye çorap giymek zorunda kalıyor. O zaman da son yıllarda yaygınlaşan parmaksız yani burun kısmı tamamen açılmış çoraplardan giymek gerek bence. Burunsuz çoraplar yani burun kısmı şeffaf olan çoraplar ancak çok mecbur kalınırsa giyilmeli. Eskiden olduğu kadar zor değil bu arada parmaksız çorapları bulmak. DoReMi mağazalarında var mesela. Bir de Daymod 8 denye parmaksız var bence en iyisi o.

Çorap Sihirbazı: Burnu açık ayakkabı ile çorap giyilir mi?

amelemsi duruyor ....açık burunlu ayakkabıya çorap giydinmi olay bitmiştir :1::1::1::1:b ence ama şuda var egerki çok kapalı birr bayansa tırnakları gözükmesın dersede burunsuz çoraplar var en incesınden bell olmayan

Back
X