Trend Ayakkabı Modelleri 2016 Sonbahar/Kış Bayan Ayakkabı Modelleri

Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri

EbruKaya25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
14
6
34
2016 Sonbahar/Kış Bayan Ayakkabı Modelleri arıyorsanız birbirinden şahane bilgiler burada yer alıyor. Bu yılın popüler ayakkabı modellerini incelemelisiniz hanımlar.

Merhaba bayanlar merakla beklediğiniz 2016 sonbahar/kış ayakkabı modelleri ile karşınızdayız. Ayakkabı almadan duramıyorsanız ve modaya düşkünseniz siz kesinlikle zarif bayansınız. Bu listede sizler için popüler modelleri, şıklığı ve farklı alternatifleri işlemeye özen gösterdim.

1- Klasik Stiletto
Modası eskimeyen doğru kombin ile stilettolar en zamansız anlarınızda ihtiyacınız olan klasik ayakkabı modellerinden biridir. İnce topukları ve zarif görünüşü ile her zamanki dikkat çekici duruyor.

Klasik Stiletto

2- Bootieler
Bu senede popülerliğini kaybetmeyen bootie ayakkabı modelleri her marka tarafından rekabet ediliyor. Birbirinden şık modelleri üretilen bootiler en şık kombinlerinizde sizin yanınızda olacak.

Bootieler

3- Burnu Açık Modeller
Dekolteli ayakkabı olarak da adlandırılan burnu açık bayan ayakkabı modelleri hem çoraplı, hem çorapsız giyilebilir tercih tamamen sizin. Sonbahar/Kış sezonunda pek tercih edilmese de yerine göre kullanılabilir.

Burnu Açık Modeller

4- Lace-up Çizmeler
İp detaylı olan, gladyatör çizmelerine benzeyen eşsiz bir ayakkabı modelidir. Femin görünmeyi seven bayanların tercihidir. Uzun ve kısa modelleri ile göz alıcı duruyor. Oldukça iddialı görünmesi nedeniyle doğru yerde ve doğru zamanda kullanmalısınız.

Lace-up Çizmeler

5- Yılan Derisi Ayakkabı ve Çizme Modelleri
Tasarımcıların her zaman ilgisini çekmiş ve sürekli daha iyisi yapılması hedeflenen nadide ayakkabı modellerindendir. Kullanımı çok sık olmasa da, kullanıldığı yerde modayı bilen ve modaya dikkat eden herkesi büyüleyebilir.

Yılan Derisi Ayakkabı ve Çizme Modelleri

6- Kalın Topuklu Ayakkabılar
Bu yıl bir çok bayanın tercihi kalın topuklu ayakkabılardan yana oluyor. Bu sezon oldukça fazla çeşit üretilmesi nedeniyle mağazalarda kolaylıkla bulunuyor. Normal ayakkabı, uzun çizme olarak kullanabilirsiniz.

Kalın Topuklu Ayakkabılar

7- Lateks Çizmeler
Bu yıl modacılar tarafından büyük ilgi gördü, podyumlarda, mankenlerde birbirinden harika tasarımlar gördük. İnce ve esnek yapıya sahip bu çizmeler gelecek yıllarda daha fazla tercih edilecek.

Lateks Çizmeler

8- Sivri Burunlu Çizmeler
Sivri burun çizmeler iğne burun dediğimiz ayakkabı modellerine oldukça yakın.

Sivri Burunlu Çizmeler

9- Kısa Topuklu Ayakkabılar
Kullanımı en fazla tercih edilen ve bu nedenle en iyi tasarımlara da sahip olan kısa topuklu ayakkabı modelleri 2016 sonbahar/kış ayakkabı trendleri arasında yer alıyor. Bayanların günlük koşturmaca da en çok tercih ettiği ayakkabı modelidir.

Kısa Topuklu Ayakkabılar

10- Kürklü Ayakkabılar
Kürklü ayakkabı modellerini biliyorduk zaten bu yıl tasarımcılar kürkleri ayakkabının içi yerine dışına yapmayı tercih etmişler. Farklı bir görünüm katmış ve kış sezonunda çokça görmeye başladık.

Kürklü Ayakkabılar

11- İşlemeli Ayakkabılar
Gece organizasyonlarının vazgeçilmez ayakkabısı işlemeli ayakkabılar bu yılda moda trendleri arasında yer alıyor.

İşlemeli Ayakkabılar

12- Mules Ayakkabı
Kışın pek görmeye alışık olmadığımız mules ayakkabılar 2016 sonbahar/kış sezonunda sokaklara dökülmeye başladı bile.

Mules ayakkabı

13- Çorap Çizme Modelleri
Çorap çizmeler iddialı görünmeyi seven bayanların her zaman tercihi olmuştur. Göze çarpmaya ve öne çıkmayı seviyorsanız vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday.

Çorap Çizme Modelleri

14- Cap-toe Ayakkabılar
Ayakkabının genel modeline farklı bir tarz katıyor. Ayakkabının burnu farklı bir kumaş veya deri parçası ile daha hareketli hale getiriliyor. Kombini zordur, yanıltmasın.

Cap-toe Ayakkabılar

15- Punk Tarzı Ayakkabılar
Punk akımına ayak uyduran bayanlardansanız bu modeller tam size göre. Kıyafetlerdeki punk akımı ayakkabılara da bulaştı.

Punk Tarzı Ayakkabılar

16- Şeffaf Topuklu Ayakkabı Modelleri
Moda tasarımcıları topuklu ayakkabılar ile oynamayı ve farklı tarzlar yaratmayı seviyorlar şimdide karşımızda şeffaf topuklu ayakkabı modelleri.

Şeffaf Topuklu Ayakkabı Modelleri

17- Kitten Topuklular
Şık ayakkabı seçimi yapmak konusunda kararsızlıklarınız varsa sizlere kitten ayakkabıları önerebilirim. Kısa ve ince topukları ile kullanımı rahat, tercih sebebiniz olabilir.

Kitten Topuklular

18- Kadife Ayakkabı ve Bot
Kadife kıyafetlerde çokça gördüğümüz ihtişamlı ve göze çarpan duruşu ile her zaman dikkatleri topladı. Şimdi ise kadife ayakkabı modasını ele geçiriyor. Kullanım zor olabilir ancak şıklığı konusunda garanti verebiliriz.

Kadife Ayakkabı ve Bot

19- Sportif Ayakkabılar
Tasarımcılar hem şık hem de sportif giyinmek isteyen bayanlar için en iyi çözümün bu olduğunu düşündü. Topuklu sportif modeller oldukça kullanışlı olması nedeniyle dikkatleri üzerine topluyor.

Sportif Ayakkabılar

20- Süet Çizmeler
Her zaman kullanamayacağınız süet çizmeler yağmursuz geçecek kış günlerinde tercihiniz olmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kış ayında bence kesinlikle .... bu ayakkabılardan alıp pırıl pırıl gezmek lazım
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X