Burnu daha geniş olan var mı?

queenkunta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
59
138
93
Merhaba, ben 5 ay önce ameliyat oldum. Sanki önceden burnumun yanları daha inceydi, kanatları bu kadar yayılmıyordu gibi geliyor. Kapalı ameliyat oldum haliyle burun kanatlarım aynı yerine dikildi o yüzden imkansız olmalı ama gerçekten daha geniş gibi.
Kalın deriliyim, ödem olma ihtimali nedir? 5 ay olduğundan sanki oralar çok fazla inmezmiş gibi geliyor

Merhaba, bana da biraz oyle geliyor arkadasim benim 2. Ayım gerçi. Ben ödeme yoruyorum. Ama bana ucu daha büyük geliyor haliyle sırtı ve kanatları da öyle.
Maalesef kalın derili olmanın dezavantajı bu geç iyileşme. Bana da bazen bir korku geliyor böyle kalacakmış gibi hissediyorum ama ilk fotoğraflara bakınca değişimi görüyorum yavaş da olsa.
Sen de kıyas edebilirsin, baktığında fark görüyor musun ilk fotoğraflarınla şuanki hali arasında ?
Bir de kalın derililerde 1 yılı dahi geçebileceği söyleniyor burnun şeklini alması için, şimdiden canını sıkma bence pozitif düşün. 1 yıl sonunda hala içine sinmezse o zaman düşünürsün daha yolun var önünde :)

Korkutmak istemem ama benim burnuma doktor kıkırdak iyileşirken yana yayılmış demişti, inşallah seninki öyle değildir. ikinci ameliyatımda o kısım törpülendi, şimdi 2. Ameliyatımın üzerinden 22 gün geçmesine rağmen hala burnumu düşme ve yayılmaya karşı bandajlıyorum evde iken. Korse giymiş gibi yani burnum:))

Ben oyle hissediyorum eskiden cok dikkat cekmiyordu simdi cok sert ve yayik duruyor guya daraltti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…