• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

karamel ne kadarda benzyormusunuz hic fark yokmus :)

kızlar hadiseninde burnu estetik

Eklentiler

• $estetikhadise.webp
    $estetikhadise.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 151
estetiksiz kimse kalmasın =) şaka bir yana hemen hemen hepsinde estetik varmış tek burun değil heryerlerini estetik yapıyor bunlar ne kadar meraklılar bıcak altına yatmaya :)

karamel ne kadarda benzyormusunuz hic fark yokmus :)

evet kızz delikafadulden sorma yolda hadise diye sarılanımı ararsın şurdaki konserine niye gelmedin diye gırtlaklamaya çalışanımı ararsın şakkıdı
ahahaha aman ne benzicem o bana benzemeye çalışsın dime amaa :dilcikar:

estetiksiz kimse kalmasın =) şaka bir yana hemen hemen hepsinde estetik varmış tek burun değil heryerlerini estetik yapıyor bunlar ne kadar meraklılar bıcak altına yatmaya :)
haklısın canım valla biz birini olana kadar üçbuçuk atıyoz bunlar nasıl cesaret ediyorlar bilmiyorum :uhm:

valla ben hiç anlamamıştım estetikli olduğunu çok doğal duruyo
bende hep derdim nerde estetikli bi burun görsem anlarım meğerse anlamıyormuşum

evet kızz delikafadulden sorma yolda hadise diye sarılanımı ararsın şurdaki konserine niye gelmedin diye gırtlaklamaya çalışanımı ararsın şakkıdı
ahahaha aman ne benzicem o bana benzemeye çalışsın dime amaa :dilcikar:

sen ondan daha güselsin. napacan onu

ebru yaşarın öncesi ve sonrasını
(merak eden arkadaş için)

Eklentiler

• $burun-estetigi-benden-sonra-patladi-5_b[1].webp
    $burun-estetigi-benden-sonra-patladi-5_b[1].webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 172
  • $ebru_yasar[1].webp
    $ebru_yasar[1].webp
    5 KB · Görüntüleme: 204
tipini kayidrmis resmen botoxla dolguyla, bend episman olurdum :olmaz:

ebru yasarin burnu da iyi olmus ta...sanki estetik oldugundan beri bi özelligi kalmadi gibime geliyor. önceden onun icin tipik bi özelligi wardi o iste sanki kayboldu

Back
X