Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

kızlar nehir'in burnuna hiç özenmeyin.. okadar kötü ki yakından..sürekli gördüğümden çok inceleme fırsatım oldu burnunu..o kadar başarısız bi elden çıkmış ki düşünün kendi burnum için doktor araştırırken ona,doktorunu sormaya bile gerek duymadım görüşmek için..önceleri ben mi sadece beğenmiyorum diye düşünüyodum ama bigün konusu açıldığında çevresindeki kimsenin beğenmediğini farkettim..

şimdi bütün ünlülere baktım da bence burun estetiğinin güzel olup olmaması gözlere de çok bağlı..gözler güzelse illa renkli olmasına gerek yok örneğin büyük ve şekilleri de güzelse burun estetiği de güzel duruyor.. Filiz Akın, Türkan Şoray ve Deniz Akkaya'nın özellikle bu yüzden burunları güzel duruyor çünkü gözleri çok güzel.. Bir de bir insan küçük suratlıysa küçük burun iyi gidiyor uzun bir surata fındık burun körü duruyor örneğin Asena..

haklisin bacim uzun yada iri suratlilara ufak burun gitmez herkes ufak kalkik kavisli burun istiyor fakat yuztiplerine bakmiyorlar, doktorlarin genellikle soyledikleride bunlardir kucuk burun herkesin yuzune gitmiyor malesef

Back
X