• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

bana bu filmlerde dudakları çok ince gibi geldi diğer filmlerindeki gibi dolgun değil siyah beyaz olmasındanmı öyle acaba
videoda izledim özellikle üst dudak çok ince geliyor bana acaba dudaklardada birşey varmıdır

o dönemlerde de böyle dolgu silikon falan var mıymış ya,çok ilginç..

Beren Saat'in burnu estetik mi değil mi ben bir türlü anlayamadım... Merakta ediyorum... Aslında banyo yaparken falan dizide estetik gibiydi yani makyajı akmaya başlayınca merak ettim bende siz ne dersiniz ?

kızlar sezen aksu'ya da değinmeden geçmeyelim bence. işte eski ve yeni sezen... $haydisansim_gelbana[1].webp$kaybolanyillar[1].webp$sezen-aksu-resim-014[1].webp

sema öztürk nehir erdogan ,ozge ozberk , tugce kazaz. buruları cok basarılı dogal duruyorlar.megan fox'da ıyı.petek dıncozun burnu eet guzel ama fazlasıyla yapay duruyor.yasemın hadıventın burnu cok cok kotu .ck fazla kaldrtms ucunu.turkan soray da estetık oldugunu bılmıyordum sasrdımm :53:

en güzel burun doğalına en yakın burun demektir :34: ucu çok kalkık keskin ve delikleri görünen bi burun çok itici geliyo resmen bağırıyo ben estetiğim diye gerçekten çok yapmacık ve itici oluyo :63: örnek: yasemin hadivent, cansu dere ,nehir erdoğan.... eminim doğal burunları daha güzeldir :51:

kesinlikle ''Ebru Yaşar'' , ''Dolunay Soysert'' , ''Tuğçe Kazaz'' çok doğal

Eklentiler

• $buyuk12492.webp
    $buyuk12492.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22.794
  • $5.webp
    $5.webp
    5 KB · Görüntüleme: 2.876
  • $17mi5.webp
    $17mi5.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 1.079
  • $dolunay-soysert-in-yapmak-istedigi-program-1866062_o.webp