Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

Ben doğal burunları sevmiyorum..o yüzden petek dincoz,deniz Akkaya ve linet harika olmus..bu arada türkücü Hatice ilk estetiği basariliydi son halı çok Asır'ı ufak güzel değil..Linet'in doktoru kim acaba??

Ben Rojda Demirer'in burnunu beğeniyorum,aşırı bir görüntüsü yok doğal görünüşlü ve yüzünü çok güzelleştirmiş :) bir de vildan atasever.

kızın burnuna aşığım reesmen yaa bence türkiyedeki en güzel burunlardan biri feyza çıpanın burnu doktoruma onun fotografını göstericem =)

Ceyda ateş samsunda bi estetk kliniginde burun operasyonu geçirdigini zten medyada paylaşmıştı arkadaşlar bildigin burun kemigi yamukmussss o gitmiş iyi olmus

Kesinlikle bayılıyorum böyle kıkırdak hatları çıkık ve belli olan burunlara :)
Ben Sienna Miller ın kinide çok beğeniyorum.

jessica bielin burnu estetik hanımlar..ama cok hos yapmışlar gossip girldeki başroldeki sarışın kızında burnu estetik googledan oncekı hallerıne bakablrsnz)

kızın burnuna aşığım reesmen yaa bence türkiyedeki en güzel burunlardan biri feyza çıpanın burnu doktoruma onun fotografını göstericem =)

bende katılıyorum ,,,, bi zamanlar benimde ilk estetikten sonraki burnum öle görünüyodu fakat zamanla sarkma ve çökme oldu,,,,, çok özlüyorum o halini..

bende katılıyorum ,,,, bi zamanlar benimde ilk estetikten sonraki burnum öle görünüyodu fakat zamanla sarkma ve çökme oldu,,,,, çok özlüyorum o halini..

canm doktorun kimdi öyle çökme falan nasıl oluo kı ? :S

bu dediğiniz kızın adı ne?bence orda en güzel meltem denen kız,başka hiç dikkatimi çeken olmamıştı

canım ozel mesajını aldım ama cvp atamıorm su an. meltemin burnu değil canm ya orda sarışın bi kız vardı ya meltemin arkadaşııııı bayılıodm o kızın yüzüneee ben

canım ozel mesajını aldım ama cvp atamıorm su an. meltemin burnu değil canm ya orda sarışın bi kız vardı ya meltemin arkadaşııııı bayılıodm o kızın yüzüneee ben

önemli değil britney anladım ben. hı bilmemben,zaten pek izlediğimbir dizi değil. sadece annemler izlerken gördüm,gördüğüm kadarıyla meltem kalmış aklımda benim adım da meltem olunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…