Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

Kizlar ne cok ünlü yaptirmis öyle dün gece yarisina kadar baktim bu konuya agzim acik kaldi, en cok da türkan soraya ve duygu yetis'e sasirdim kendilerininmis gibi sanki....
De neyse konu süper bende bisey merak ettim hülya avsar in burnu da cok kücük acaba onunki de mi estetik bilen var mi??

Bence Hülya'nin burnu orjinal ))

merhaba

bende en çok Halle Berry nin estetiğini beğeniyorum.Tipik kalın zenci burnunu mükemmel şekilde inceltmişler.Halle berry bugünkü başarısını birazda estetikle kazandığı güzelliğine borçlu.dikkat ederseniz rengi zenci rengi fakat burnu zenci burnu gibi değil.
yerlilerden de en çok türkan şoray,müjdat gezen,özge özberk,dolunay soysert,belçim miydi adı yanlış yazmıyorum umarım belçim erdoğanın ameliyatlarını beğeniyorum çünkü çok doğal duruyor ve pek çok insan duyunca estetikli olduklarını şok geçiriyor.

kızlar süper konu açmışsınız walla ben en çok deniz akkaya ,tuğçe kazaz, mine tugay ,aşkı memnudaki elif, özge özberk beğendim süpeer

Halle berry nin önceki ve sonraki resimlerini buldum ama ne kopyala yapıştır yapabiliyorum nede link verebiliyorum bu ne biçim forum mesaj sayım azmış böhü böhü

gerekli olanlarin iyi olmuşta şu ne yapcağini şısıran parasi bol gelenlerin sonuna üzüldüm.Yaşlılığa engel olunamaz olmaya çalışanında sonu dehşet gördük.

deniz akkaya, petek dinçöz, ashley simpson, nehir erdoğan, burçin terzioğlu, aysun kayacı, Katie Price, Meral kaplan

mine tugay
24.jpg

felixbyanahitazt6.jpg

[/IMG]

Mine Tugayın burnu estetikli degil kızlar
burnu her kücük kadının estetik yaptırdıgını dusunmek dogru degıl
estetıklı burun oyle olmaz kaldırırlar ucunu,burun kanatları da böyle durmaz
ayrıca burnu ortadan ıkıye ayıran yapı estetikli burunda farklı oluyor
nası acıklasam sımdı nehir erdogan fılan estetıklı de mıne de yok yanı

vallaaa en begenmedigimi söylüycemmmmm :)şarkıcı hatice ile ceylan:)özelliklede haticeninki çok kötü bence:)

mine tugayın burnunda estetik var..okan bayülgenin bir iki hafta önceki programında burnundan estetik olduğunu kendi söylemişti...

Back
X