Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

çiçek yıllar önce iş arkadaşım dı gerçekten ortamlara girince okadar ürkektiki onun adına üzülürdüm birgün işten ayrılcam dedi estetik operasyonlarını yaptıra bilmek için daha göremedim ama evet bazı arkadaşlar görmüş tanıyamamış .

Valla konuya bakılırsa tum unluler burun estetigi geçirmiş..Hulya vsar banu alkan hariç:) İşin ozu sokakta bir dolasırken bakın.Adam gibi guzel burnu olan cok az insan var.MEsela bazen erkelerde bile super kucucuk kalkık burunlar olaibiliyor ama sayıca ve oran olarak cok az. Acıkcası ırk olarak cok cirkin burunluyuz malesef.Zaten burnu boyle oyuk , kalkık gibi olanların hepsi estetik sanat dunyasında.Hep avrupalılara benzetiyorlar...Bziim ırkımızda kalkık burunlu 1000'de 1 bile cıkmaz.Avrupalılarda cok var ve bizde ameliyat ile onlara benzetiyoruz...

Son düzenleme:
Bu arada ırkımız guzelleşiyor heralde.Eskilerin hepsinde burun ameliyatı var.emel sayın ..turkan soray...hepsi ya sayamam şimdi...Ancak beren, tuba buyukustun, bunlar hiç estetiksiz kızlar..Burunları da gayet iyi..Hele Hazal Kaya kızın liv tyle ile tıpatıp aynı super bir burnu var..Hem de estetiksiz...

bence hepsine yakışmış ama en güzel burnu bile kendime yakıştırmıyorum sanki bana ait olan bir özellik yok olup gidicek sahte olucakmışım hissi doğuyor şahsen gögüs olarak kücük bulup büyültenlere ,sarkık olup dikleştirenere ki bu da evlendiğinde eşi tarafından hor görülen derecedeyse ya da sağlık sorunu yaşayıp burnundan kemik alıranların dışında aman aman güzel olayın diyenlere estetiğe karşı diyen biriyim.hepsi birbirine benziyor :27:

kesınlıkle eski zamanlardaki estetikler daha basarılıymıs.. türkan şorayın burnu üzerine burun tanımam cok doğar... dişleride sonradan yapılmıs o da cok doğal.. dişleri yapılınca estetiksiz dudakları büyümüş hemen

petek dıncozun burnunu turkıye nın en basarılı estetık cerarhı yapmıs ve kadının ameliyatttan sonra yuzu barbı bebek gıbı olmus varsın estetık dıye bagırsın nedır bu estetık oldugu bellı olmasın gızleyelım takıntısı ya sız o burunla dogmadınızkı hahaha

sevgılı estetık cerrahlar sız guzel burunları sadece unluleremı yaparsınız bızde ıstıyoruz denız akkaya petek dıncoz vs burunlarııııııı burdan seslenıyorummmmmmm

Back
X