Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

:69: $52770043mr5.webpEki Görüntüle 175 019[/ATTACH]

BIDE Bunlarda var eklıyebılıyormusum:D:D o kızıl saclı kızın burnunu begnnmıyorum sadece buyuk fark oldugu ıcın ekledım:D adını bılmıyorum o kızında:D

Eklentiler

• $n1509324154_9181.webp
    $n1509324154_9181.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 120
  • $burun01mk.webp
    $burun01mk.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 92
angelınannın burnu cok duz yha ben kavıslı sevıorum fotolarda gosterdıgım gıbı:D:D ama zevk ve renk tartısılmaz kı sana o guzel gelıor bana bu hepımızın ıstedıgı burunlara sahıp olmamız dılegyle:D:D

tatlış, beren saatin burnu asimetrik.her açıdan farklı görünüyor. sağ ve sol profilden farklı. Hatta hazal kayanın da öyle. hatta aynı tarafın farklı açıları bile değişik durabiliyor. Benim burnum da a simetrik her derece açıdan bambaşka ama küçük olduğundan kurtarıyor. Bu foto da bu yüzden öyle görünmüş olabilir. ne dersin şeker?

bende gögüslerinde var diye biliyorum sanki ya:bbo: ama suratinda bildigim kadariyla yok

şekerler, gülben ergenin bir röportajını izlemiştim yıllar önce. lipo yaptırdığını söylemişti yirmili yaşlarında. ama sonra pişman olmuş. kimse yaptırmasın, sporla zayıflasın, şimdiki aklım olsa yaptırmazdım demişti.

Burnu gerçekten çok iriymiş, öyle bir burundan böyle güzel ve fındık bir burun yapanın ellerine sağlık. Heralde kıkırdağın ve kemiğin yarısını almıştır....

$nicole-kidman-8.webp$Nicole-Kidman-dudaklar-4cc05ed4e469d.webp$kidmanweddingheader.webp
Nichole Kidman... Dolgun dudaklı olmadan da nasıl mükemmel olunabileceğini kanıtlamış bir güzellik tanrıçasıydı. Ama o bunu farkedememiş olacak ki, dudaklarına dolgu yaptırarak bütün güzelliğini ve çekiciliğini mahvetti...

ben her ne kadar estetik olduğu çok belli olsada en yakışan o olduğu için petek dinçöz diyorum,bir burunla vasat iken ,muhteşem olabildi :)

resımlere bakarken sunu anladım,dğal olmayan estetık olan burunlar cok yapmacık duruyor sankı afedersınız de domuzumsu bı hava verıyor,en guzelı doğal olanları anlaşılmıyor bıle,doğal güzeller kım der estetık..ozellıkle de pınar altug

resımlere bakarken sunu anladım,dğal olmayan estetık olan burunlar cok yapmacık duruyor sankı afedersınız de domuzumsu bı hava verıyor,en guzelı doğal olanları anlaşılmıyor bıle,doğal güzeller kım der estetık..ozellıkle de pınar altug

evet, doğal olmayan estetikler surata domuzumsu bi görüntü veriyor. ya da ucu çok kalkıksa sincap

Son düzenleme:
Şebnem Ferah ve Şevval Sam. Her bişeyleri güzel bu kadınların, doğal olduğunu düşündüğüm burunları da... Öyle estetikli burunlar gibi düzgün değil belki ama doğal halleri kendi yüzlerine çok yakışıyor.

$Sebnem-Ferah.webp
Şebnem Ferah

$Sevval-Sam-2.webp $Sevval_Sam.webp
Şevval Sam

türkan şoray estetik mi yaa .))) ne kadar güzel bir burun dur estetik gibbi değil hiç çok güzel benimki nasıl kızlaaarrr ::)

Back
X