Çocuk Hastalıkları burnu tikanik bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
tonimer kullanıyorduk ne kadar sıkarsan o kadar su bir anda gidiyor haliyle basınç kaynaklı rahatsızlık olabilir

coldmix diye bir damla var bebeğin yakasına yastığına damlatın keskin bir kokusu var açıyor burnu eşim bile kullanıyor maça giderken

birde tek kullanımlık serum fizyolojikler var otri bebe vs. gibi onlarda etkili
okyanus suyuna para vermektense evde kendiniz yapabilirsiniz kaya tuzundan tuzlu su, ben grip olunca kendime yapıyorum çok rahatlatıyor
Ben illadin tarzı şeyler kullanmadan nasıl açılır burunlar dedim.
İlladin en kesin ve en kısa zamanda açan.
Ama okyanus suyu kesin açmıyor.

illadin iyi ama 3 günden fazla kullanmak tehlikeli kulak zarına zarar veriyor

Coldmix bitkisel icerikli midir cok kimyasal kullanmak istemiyorum

Konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Ben anlamakta zorlaniyorum galiba. Bu konunun neden bdv de isi yok. Benim derdim de bu bebegimin burun tikanikligi.bi seyin dert olmasi icin illa kari-koca ya da kaynana gelin elti arasinda mi gecmesi gerek. Rahatlamak icin de caniniz sikkinsa bile yazin deniyor bdv de. Ama ben derdime derman arayamiyorum "bir derdim var " bolumunde oyle mi.. Cok ilginc.. Insan gercekten hayret ediyor..

Coldmix bitkisel icerikli midir cok kimyasal kullanmak istemiyorum
evet bitkisel içerikli netten araştırabilirsiniz, bende kolay kolay ilaç kullanmam ateşlendi diye hemen ilaç vermem, öksürüğü kesmek için şuruba sarılmam doğla yöntemleri tercih ediyorum, tabi gerekince kullanmak lazım

zaten damlayı kıyafetine damlatıyorsunuz burnuna değil

Burun tıkanıklığı için küçücük bebeklere ilaç vermeyin kızlar ya,yazık günah.

Sırf burnu tıkanık diye vermiyorum tabiki. Burun tıkanıklığı ile birlikte soğuk algınlığı ve gribide oluyor oğlumun. Doktorunun verdiği bir ilaç zaten, onun dışında kullanmam zaten.

Okyanus suyu diyicem ama benden önceki öneriler iyiymiş ilk defa duyuyorum denemek lazım özellikle soğanı en sağlıklı yöntem işe yarıyorsa eğer

Bende bir faydasını göremedim. Doktorumuz fazlası beyin hücrelerini öldürüyor dediğinden dikkatli kullanıyorum.

Peditus mu?
O burun açmaz ki.

Peditus Endikasyonları: Nezle,grip ve diğer üst solunum yolları enfeksiyonlarında görülen yüksek ateş,öksürük ve bronş irritasyonu durumları, nezle ve diğer enfeksiyonlarda ortaya çıkan burun tıkanıklıkları, bronşiyal sekresyonların sulandırılması ve yumuşatılması, nezle, grip ve diğer solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen baş ağrısı,kas ve eklem ağrıları.

Benimkinin burun tıkanıklığı genelde bu yüzden olduğundan veriyorum. Doktorumuzun verdiği bir ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…