Burnum 4aylik ama büyükk duruyor

Yasemin Ar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
33
2
16
36
Arkadaslar merhaba deneyimli arkadaslardan yardim rica ediyorum daha dogrusu cevap,

Benim brnum 4aylik odlu ama ucu inanilmaz buykk yani genel olarak baya buyuk duruyor

Dr'um hafif kavis verdim demisti ama ortada kavis filan yok ddümdüz hatta burun ucum asagiya dogru duruyor kemerli kavis gbi biraz,, tuhaf duruyor ve baya buyuk duruyor önden özellikle

Ciddi anlamda moralim bozuldu bu normalmi 4aydan sonra daha degisirmi?? Tesekkür ederim simdiden yanitlariniz icin

Belki sana buyuk geliyordur, resim koyarsan bence daha saglikli yorum yapilir.

Soldaki aneliyat öncesi sag foto ameliyat sonrasi arada pek fark yok

Yandan olan resme dikkat ederseniz sanki egri duruyor fotoda cok net degil
Dr. kavis verdim hafif demisti...

Dneyimli olanlar beni aydinlatabilirmi??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 167
  • image.webp
    image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 167
Soldaki daha güzel bence , ama en az 6 ay deniyor ya biraz daha bekleseniz daha iner çünkü.
Kime oldunuz ?
Diğer foto ameliyat sonrası dimi tek olan, öncesi nasıldı bilmiyorum ama doğal duruyor

Sag fotograftaki burun ucunda, odem var gozukuyor, eger kalin deriliysen odem cok gec iner 1, 2 senede burun oturuyor, kabaliginin biraz daha inmesi icin en az alti ay gerekiyor, onun disinda sana sabir diliyorum daha 4 aylik burnun ince deride bile 6 ay beklemek gerekiyor diyor drlar.

Benimde 4 aylık kalkıklığı eskiye göre biraz indi çokta sevmiş tim burnumu şu konulara baksana orası olmasa burasından şikayetçi herkes bi düzgün yapamazlar :KK14:

Back
X