burnum 5 aylık oldu .

geçmiş olsun diyorum ve güle güle kullan diyorum :) birşey sormak istiyorum; ne zaman rahat davranmaya başladın? hoplayıp zıplamaya falan, ben bunu çok merak ediyorum. Sanki kimseye sarılıp öpemeycekmişim gbi geliyor, sevgilimi özledim yaa :([/Q

teşekkürler. valla ben hala korkuoyurm rahat hareket etmeye. ama ilk 3-4 ay baya dikkat ettim . inanırmısın haal burnum un önü top gibi şişiyor. galiba 6 .ay dolmadan da bu şişilkkler falan devam edermiş.olsun aman bir sıkıntım olmasında razıyım . darıs sizlere inş.

haaa bu arada bir de koca bulsaydım hala bişey yok yav sebeb burunda değilmiş ameliyAt işe yarar dedim o da işe yaramadı valla . bakalım başka ne yapabilrim acaaba burnu yaptırdık, yüzümdeki benleri de aldırdık. (tam 12 taneydi ben off ne acılar yaşadım yaa) )

başka çözümü olan varmı kızlar

canım bende çevremden gördüklerim ve yaşadığım tecrübelere dayanarak koca bulmanın güzellikle bir alakası olmadığını anladım. Allahın yarattığını küçümsemek yada eleştirmek haddimize değil ama okadar çirkin kadınlar gördümki güzel adamları kapmışlar:) aile kurmuşlar..valla bazen diyorum bu kadının neyini sevmişte almış erkek olsam ben yüzüne bile bakmazdım..ee nedemişler ALLAH ÇİRKİN ŞANSI VERSİN:)

canım bende çevremden gördüklerim ve yaşadığım tecrübelere dayanarak koca bulmanın güzellikle bir alakası olmadığını anladım. Allahın yarattığını küçümsemek yada eleştirmek haddimize değil ama okadar çirkin kadınlar gördümki güzel adamları kapmışlar:) aile kurmuşlar..valla bazen diyorum bu kadının neyini sevmişte almış erkek olsam ben yüzüne bile bakmazdım..ee nedemişler ALLAH ÇİRKİN ŞANSI VERSİN:)

aynen bende öyle düşünürdüm. olsun allah hayırlısını versin ne yapalım.

su.ay burnunu ben de çok merak ettim,ben de kurban bayramında ameliyat olucam ama hala tam olarak karar vermiş değilim.albümün sadece arkadaşlarına mı açık?

Canım, çok güzel olmuş burnuşun. Yüzün çok değişmiş, sempatik bi ifade gelmiş. Güle güle, sağlıcakla kullan inşallah.

safet örs ten memnun olnda var olmayanda ama senin burnunun çok başarılı olmuş ...

Canım, çok güzel olmuş burnuşun. Yüzün çok değişmiş, sempatik bi ifade gelmiş. Güle güle, sağlıcakla kullan inşallah.

teşekkür ederim güzel sözlerin için.

çok doğal olmuş burnun çokda yakışmış sana hayırlı bir damat diliyorum sana

sağol. inşallah herkese hayırlı kısmetler versin rabbim.

safet örs ten memnun olnda var olmayanda ama senin burnunun çok başarılı olmuş ...

evet benim burun çok zordu. 2 .ameliyatımdı. ben memnunum inş. bir problem çıkmaz .

Back
X