Burnum 6 aylk oldu resmler eklyorum .......

bence gerek yok fotolarda bi sorun var gibi durmuo..en azından senin söylediğin gibi doğal yapmış bidaha ameliyat olursan ve ileride bi sorun olursa 3.ameliyat 2.sine göre cok daha zor olur yani ii düşün bence..

önceki de güzelmiş bi sorun yokmuş ama yeni burnunuzu çok beğendim çok doğal duruo herşeyiyle beğendiğim bir burun oldu herşey iyi ayarlanmış ..ucunu nie kaldırtmak istiyorsunuz ki bence hiiiiiç gerek yok böle süper ;)

tsk ederım..daha sımdı dusunmuıyorm ama 1 yıl sonunda bır sorun yasarsam etlerım dahada sıserse onları aldırırken ucunu kaldırabılırım)

canım sen ne yaptın revizyonu düşünüyo musun hala?

cnm benm hala burun ucumu düzelttirmeyi düsünüyorum ancak gecen gün doktoruma kontrole gittim, dedi ki seni önceki görüsüme göre biraz daha toparlamıs ucu, 2 ay daha bekleyelim sisler indikce seni rahatsız edici olmayabilir eger yine rahatsız olursan lokalle düzeltelim 5 dklık bir operasyon fln dedi, hala beklemedeyim yannii :ecrin_bebek:
sen ne düsünüyorsun cnm, sisligin inmedi mi hala yapacak mı barıs bey bir operasyon?

cnm benm hala burun ucumu düzelttirmeyi düsünüyorum ancak gecen gün doktoruma kontrole gittim, dedi ki seni önceki görüsüme göre biraz daha toparlamıs ucu, 2 ay daha bekleyelim sisler indikce seni rahatsız edici olmayabilir eger yine rahatsız olursan lokalle düzeltelim 5 dklık bir operasyon fln dedi, hala beklemedeyim yannii :ecrin_bebek:
sen ne düsünüyorsun cnm, sisligin inmedi mi hala yapacak mı barıs bey bir operasyon?

daha 6 ay dolmadı ama bi inme yok, eski fotolarıma bakıyorum başından beri varmış o şişlik. herkes gerek yok diyo ama bence gerek var, benim eski burnumdan güzel ama bildiğin estetik olmamış burun gibi yani

daha 6 ay dolmadı ama bi inme yok, eski fotolarıma bakıyorum başından beri varmış o şişlik. herkes gerek yok diyo ama bence gerek var, benim eski burnumdan güzel ama bildiğin estetik olmamış burun gibi yani

barıs bey ne diyor peki? önemli olan senin gerek görmen baskalarınınki degil, bana da öyle diyorlar ama ben kafama takıyorum ameliyat oldum sonucta o kadar neden istedigim gibi bir burun olmasın ki degil mi? eger ancak bir operasyonla düzelecekse bence düzelttir

benimkine tasarım yapılmadı yapılsaydı ben asla bu burnu istemezdim ama yapılmadığı için böyle oldu, barış çakır yapıyo diye biliyorum mademki yapıyo neden istemediğin bi burun oldu şaşırdım.

Back
X