Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ip le burun kaldirmak nasil oluyor sekerim anlatsana
ücret olarak bilmiyorum da local anestesiyle yapılabilecek, 15 dk sürecek ve alçı gerektirmeyen bi operasyonmuş. en güzeli iple kaldırmak aslında. beğenmezsen ipi gevşetiyomuş doktor :roflol:
ip le burun kaldirmak nasil oluyor sekerim anlatsana
ücret olarak bilmiyorum da local anestesiyle yapılabilecek, 15 dk sürecek ve alçı gerektirmeyen bi operasyonmuş. en güzeli iple kaldırmak aslında. beğenmezsen ipi gevşetiyomuş doktor :roflol:
sonra burnu havada derler sana bak![]()
canım sen ne yaptın revizyonu düşünüyo musun hala?
cnm benm hala burun ucumu düzelttirmeyi düsünüyorum ancak gecen gün doktoruma kontrole gittim, dedi ki seni önceki görüsüme göre biraz daha toparlamıs ucu, 2 ay daha bekleyelim sisler indikce seni rahatsız edici olmayabilir eger yine rahatsız olursan lokalle düzeltelim 5 dklık bir operasyon fln dedi, hala beklemedeyim yannii :ecrin_bebek:
sen ne düsünüyorsun cnm, sisligin inmedi mi hala yapacak mı barıs bey bir operasyon?
daha 6 ay dolmadı ama bi inme yok, eski fotolarıma bakıyorum başından beri varmış o şişlik. herkes gerek yok diyo ama bence gerek var, benim eski burnumdan güzel ama bildiğin estetik olmamış burun gibi yani