Burnum alçıdan yamuk çıktı

adasu79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
111
1
96
Diğer
Burun ameliyatı olalı 17.günüm alçı çıktıktan sonra burnum sağa doğru yamuk çıktı doktorum yurt dışında olduğu için görüşemedik 22 sinde randevum var telefonla görüştük değerlendirmek için çk erken olduğunu ve dokunmamamı söyledi. ama ben mafoldum yıkıldım hergün ağlıyorum forumda okumuştum revizyon yaptıracak arkadaşları bitanesi alçı çıktığında yamuktu yazmıştı, asistanları şişlikten kaynaklandığını söyledi ama sadece o kısımdaki kırmızılık gitti dokunamıyorumda doktor görmediği için böyle bi durum yaşayıpta normale dönen varmı hertarafı şiş olsa razıyım nasıl olsa iner ama sanki geçmicekmiş gibi korkuyorum önden çk genişti bide hafif bi kemer vardı benim istediğim önden inceltip hafif kavis vermesi vede ucunu hafif kaldırmasıydı yıkıldım böyle bi durum yaşayan varsa paylaşırsa sevinirm

cnm üzülme sisliktir o
burda bi arkadas vardi alcidan cikinca yamuk demisti, doktor sis demis, bantlari cikinca gercektende düzeldi burnu, ben gördüm simdi cok gzl burnu, hatta sende bak Lakitonun profiline fotolari var alci cikincaki fotosunda yamuk biraz ama simdi düzeldi
lakito arkadas listemde cnm:)
skma canini gecer:)

cnm üzülme benimde bitarafım daha şişti yamuk geliyodu gözümeeee ilk bandaj açıldıgında..şimdi indi şişleriii...düzeldiii...sadece burnunun resmini koyabilirsen daha iyi yorum yapabilirs..boşuna üüzlmeee bence şiştirr

cnm üzülme benimde bitarafım daha şişti yamuk geliyodu gözümeeee ilk bandaj açıldıgında..şimdi indi şişleriii...düzeldiii...sadece burnunun resmini koyabilirsen daha iyi yorum yapabilirs..boşuna üüzlmeee bence şiştirr

kendime tahammülüm kalmadı aynaya bakmak istemiyorum o kadar kötü bi psikolojiki bu evde huzurumuz kalmadı burun burun düzelceğine inanmak istiyorum sadece resim koyucam 1 ay olmasını bekliyorum. masajla şişlik inermiş ama doktorumun gelmesini bekliyorum.teşekkür ederim

cnmmm bi ay sonra üzüldügüne pişman olcaksınnnn incek o şişler benim top gibi yuvarlaktı şimdiiiiii inceldi baya

cnm üzülme sisliktir o
burda bi arkadas vardi alcidan cikinca yamuk demisti, doktor sis demis, bantlari cikinca gercektende düzeldi burnu, ben gördüm simdi cok gzl burnu, hatta sende bak Lakitonun profiline fotolari var alci cikincaki fotosunda yamuk biraz ama simdi düzeldi
lakito arkadas listemde cnm:)
skma canini gecer:)

çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.

Canım iner iner ne burunlar var ne halden ne hale giriyo :))
Sen hiç sıkma canını çok güzel olcak inşallah
bandaj takılmadı mı burnuna ?

Canım iner iner ne burunlar var ne halden ne hale giriyo :))
Sen hiç sıkma canını çok güzel olcak inşallah
bandaj takılmadı mı burnuna ?

8.gün alçı çıktı bandaj takılmadı albümüme resim ekledim çk teşekkür ederim ameliyat olmayada kk nü takip ederek karar vermiştim çk zorlu bi süreçti benim için nasıl söylesem korku endişe işte sonuç ama daha iyi olcam inşallah

Burun ameliyatı olalı 17.günüm alçı çıktıktan sonra burnum sağa doğru yamuk çıktı doktorum yurt dışında olduğu için görüşemedik 22 sinde randevum var telefonla görüştük değerlendirmek için çk erken olduğunu ve dokunmamamı söyledi. ama ben mafoldum yıkıldım hergün ağlıyorum forumda okumuştum revizyon yaptıracak arkadaşları bitanesi alçı çıktığında yamuktu yazmıştı, asistanları şişlikten kaynaklandığını söyledi ama sadece o kısımdaki kırmızılık gitti dokunamıyorumda doktor görmediği için böyle bi durum yaşayıpta normale dönen varmı hertarafı şiş olsa razıyım nasıl olsa iner ama sanki geçmicekmiş gibi korkuyorum önden çk genişti bide hafif bi kemer vardı benim istediğim önden inceltip hafif kavis vermesi vede ucunu hafif kaldırmasıydı yıkıldım böyle bi durum yaşayan varsa paylaşırsa sevinirm

ahh canımm üzülme yahuu gerçekten.kardeşim ameliyt oldu benimde onunda alçıdan çıktığında yamukluk vardı hatta d.ru bile "aaa yamuk olmuş"dedi bizde güldük geçtiik oda.çünkü gelip geçici olduğunu biliyorduk.sende bunu bil ve üzme kendini.kardeşimin o yamukluk 1 hafta içinde geçti hatta sürmedi bile o kadar.kendini üzmeee,sen en önemli vakayı atlatmışsın ameliyatını olmuşsun oohh,bundan sonra tek ilacın zaman.moralini bozma bi 1 ay sonra flan güzelliği iyice belli olucak olan burnunun tadını çıkar canımm

ahh canımm üzülme yahuu gerçekten.kardeşim ameliyt oldu benimde onunda alçıdan çıktığında yamukluk vardı hatta d.ru bile "aaa yamuk olmuş"dedi bizde güldük geçtiik oda.çünkü gelip geçici olduğunu biliyorduk.sende bunu bil ve üzme kendini.kardeşimin o yamukluk 1 hafta içinde geçti hatta sürmedi bile o kadar.kendini üzmeee,sen en önemli vakayı atlatmışsın ameliyatını olmuşsun oohh,bundan sonra tek ilacın zaman.moralini bozma bi 1 ay sonra flan güzelliği iyice belli olucak olan burnunun tadını çıkar canımm

dün albümünüze bakmıştım kardeşinizinki çk hoş olmuş inşallah geçer işede başlıcam bide yamukluk acaib stres yapmıştım ama çk teşekkür ederim iyi geldi:))

Canım ya bandajsız beni bıraksalar bende ne hale gelirdim anlamadım i neden bandajlamadılar ?:S

benimde bandajım çıktığında yamukluk vardısola doğru hatta hala var 20.günüm dr şiştendir dedi ama bide yüz orantındandır dedi çok belli olmuyo ama dikkatle baktığında görünüyo inşallah şişlik ibibce seninkide benimkide düzelir canım

Şiş olduğu çok belli, ameliyat sonrası şişliklerin inmesi ve oturması uzun, sabır isteyen bir süreç.Olumlu düşün bence güzel olacakkkk

Canım Lakito benim :) Benimde alçım çıktığında burnum sağa doğru yamuk geldi gözüme.Sonra 2 hafta bandajlı kaldı burnum.Şimdi gayet düzgün.Muhtemelen şişliktendir.Sağ taraf daha çok şişmiştir seninde.moralini bozmak için erken derim ben.

8.gün alçı çıktı bandaj takılmadı albümüme resim ekledim çk teşekkür ederim ameliyat olmayada kk nü takip ederek karar vermiştim çk zorlu bi süreçti benim için nasıl söylesem korku endişe işte sonuç ama daha iyi olcam inşallah

cnm bandaj takılmadığı için o kadar şişmiş.. bandaj şişlikleri belli oranda engelliyo..seninki şişe bildiği kadar şişmiş.. merak etme zamanla cok güzel olucak.. önemli olan sonuc.. biraz sabır :)

Adasu79 canım sen hangi doktora ameliyat oldun ? doktorundan memnunmusun . Bende olacağımda , araştırma yapıyorum. İlgili bir doktor olması çok önemli benim için

yaaaa zaten burnun tamamen oturması 6 ayı buluyorrmuşşşş. Yani en mükemmel sonuç içinnn . Ben daha ameliyat olmadım ama doktorlar öyle diyormuşşş

benimde bandajım çıktığında yamukluk vardısola doğru hatta hala var 20.günüm dr şiştendir dedi ama bide yüz orantındandır dedi çok belli olmuyo ama dikkatle baktığında görünüyo inşallah şişlik ibibce seninkide benimkide düzelir canım

Canım senin doktorun kimdi ? Memnun kaldın mı peki ? istediğin burnu yüzüne tasarlayabilmiş mi ?

Ayyyyyy kafayı bozacam kızlarrrr ben bu gidişle . sempatiksalakcinni

:Saruboceq: allahım bana doğru doktorumu buldurrrr ne olurrrr

Adasu79 canım sen hangi doktora ameliyat oldun ? doktorundan memnunmusun . Bende olacağımda , araştırma yapıyorum. İlgili bir doktor olması çok önemli benim için

canım doktorum çok ilgiliydi telefonu hep açık ve ne zaman istersem arayabiliyorum bu benim için çk önemli şuan yurtdışında mail yoluyla problemlerimi anlatıyorum.ama sonucu daha beklemem lazım yamukluk bende stres yaptı yoksa şiş olacağını sonra ineceğini forumdan okudum ama öyle güzel burunlar vardıki 15 günlük üstelik kavis belli önden güzel neden benim böyle olduğu üzülmeme sebep oldu olumlu düşüncelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim kendimi daha iyi hissetmeme sebep oldu

Back
X