Burnum ameliyattan sonra garip gözüküyor

öncelikle bence burnunuz inanılmaz güzel olmuş 🧿 burun ucu 1-2 cm aşağı iniyor zamanla o nedenle doktorlar yaparken bi tık daha yukarı kaldırıyor benim doktorum böyle söylemişti o ucu zaten azıcık inicek zamanla. ama bence gerçekten çık güzel duruyor maşallah

12 gün oldu ben de kendimi çok yadırgıyorum İnşallah 3 ay sonra ben de sizin gibi memnun bir durumda olurum 🙏ç
12 gün oldu ben de kendimi çok yadırgıyorum İnşallah 3 ay sonra ben de sizin gibi memnun bir durumda olurum 🙏
çok
12 gün oldu ben de kendimi çok yadırgıyorum İnşallah 3 ay sonra ben de sizin gibi memnun bir durumda olurum 🙏
Yadırgamanız çok normal çünkü orta yüz tamamen değişiyor bence küçük bir işlem bile olsa.Zamanla gözünüz alışacak bende öyleydim.Bence biraz daha zaman geçsin eminim alışacaksınız😊

öncelikle bence burnunuz inanılmaz güzel olmuş 🧿 burun ucu 1-2 cm aşağı iniyor zamanla o nedenle doktorlar yaparken bi tık daha yukarı kaldırıyor benim doktorum böyle söylemişti o ucu zaten azıcık inicek zamanla. ama bence gerçekten çık güzel duruyor maşallah
teşekkür ederim☺️ şimdi çok daha iyi ödemler indi.Bir tek ucunun toparlqnması kaldı.

Back
X