Arkadaslar ameliyatimin uzerinden 3 ay gecti.tamda burnum guzellesti hersey yoluna girdi derken,ışıkta yan profilde farkettim ki burnumun en uc noktasi hafif asagi bakiyor. Yani coook hafif kanca gibi .onun ust kismida hafif bombeli bu benim 2.ameliyatim yinemi ameliyat yaaaaaa uffffff
Arkadaslar ameliyatimin uzerinden 3 ay gecti.tamda burnum guzellesti hersey yoluna girdi derken,ışıkta yan profilde farkettim ki burnumun en uc noktasi hafif asagi bakiyor. Yani coook hafif kanca gibi .onun ust kismida hafif bombeli bu benim 2.ameliyatim yinemi ameliyat yaaaaaa uffffff
Burun estetiği ameliyat sonuçlarının oturması 6 ayı bulur. Burun ucunuzla ilgili endişelerinizi doktorunuzla mutlaka paylaşın. Ameliyat sırasında burun ucuna yönelik operasyon mutlaka yapılır. Çünkü burun estetiğinde burun ucu en önemli rolü üstlenir. Endişelerinizi doktorunuzla paylaşın lütfen. Sorularınız olursa yazabilirsiniz..