- 28 Kasım 2020
- 1.011
- 1.795
- 83
- Konu Sahibi englishmaster
Burnum aşırı büyük çok kötü çok kemerli kendimden büyük burun kimsede görmedim devlet hastahesinde hemen sıra gelir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arefe günü aynı durumdan arkadaşım da devlette burun ameliyatı oldu 1.5 yıl sonra vermişler randevuyu. Çok acı çekti pişman oldu ama ben güzel halini görünce memnun kalıp, pişman olmayacağını düşünüyorum. Herhalde kişiden kişiye çok değişiyor bu ameliyat çünkü kimi hiç acısız atlattım derken kimi çok kıvrandığını söylüyor. Bu arkadaşımda gün boyu hiç uyuyamadı full buz verdim koydu sonra şırınga ile burnunu temizledik falan baya sıkıntı çekti. Ama bantlı haliyle bile gördüğüm burnu benim çok hoşuma gitti. Ha birde yanında ki hasta da burun ameliyatı olmuş ona 3 ay sonraya vermiş randevuyu o süre olayını ancak doktor bilir.Burnum aşırı büyük çok kötü çok kemerli kendimden büyük burun kimsede görmedim devlet hastahesinde hemen sıra gelir mi
merhaba arkadaşınız 1.5 sene bekledi mi ameliyat için o zaman bana hiç sıra gelmez ümitlerim yıkıldıArefe günü aynı durumdan arkadaşım da devlette burun ameliyatı oldu 1.5 yıl sonra vermişler randevuyu. Çok acı çekti pişman oldu ama ben güzel halini görünce memnun kalıp, pişman olmayacağını düşünüyorum. Herhalde kişiden kişiye çok değişiyor bu ameliyat çünkü kimi hiç acısız atlattım derken kimi çok kıvrandığını söylüyor. Bu arkadaşımda gün boyu hiç uyuyamadı full buz verdim koydu sonra şırınga ile burnunu temizledik falan baya sıkıntı çekti. Ama bantlı haliyle bile gördüğüm burnu benim çok hoşuma gitti. Ha birde yanında ki hasta da burun ameliyatı olmuş ona 3 ay sonraya vermiş randevuyu o süre olayını ancak doktor bilir.
Kemikli burnum ama ince mi kalın mı bilmiyorum gözenek problemim hic yokKemikten dolayı mı deriden dolayı mı? Deriniz inceyse korkmayın, kemik şekillendiriliyor her türlü de deri adaptasyonu önemli, ince deride küçültme konusu ve deri adaptasyonu konusu daha rahat oluyor. Deriniz kalınsa ve gözenekliysr maalesef özellikle devlet hastanesinde istediğiniz sonucu almanız imkânsıza yakın. Özelde de hakkını veren çok doktor yok.
Evet o çok beklemiş hatta banada önceden haber vermişti bir ay daha ertelendi. Ama dediğim gibi ameliyata giren diğer hasta 3 ay beklemiş sadece o yüzden siz yinede bir sorun görüşün doktor daha ayrıntılı net konuşur. Umudunuz kırılmasın. Kendisi ağrısını çeksede ben çok beğendim burnunu. Çıksın daha tamamen iyileşmiş halini görmeye gidicem asdfghjkmerhaba arkadaşınız 1.5 sene bekledi mi ameliyat için o zaman bana hiç sıra gelmez ümitlerim yıkıldı
İnşallah benim de öyle olur aslında hep özelde olurum diye dusunuyordum ama iş bulamayınca kaldıEvet o çok beklemiş hatta banada önceden haber vermişti bir ay daha ertelendi. Ama dediğim gibi ameliyata giren diğer hasta 3 ay beklemiş sadece o yüzden siz yinede bir sorun görüşün doktor daha ayrıntılı net konuşur. Umudunuz kırılmasın. Kendisi ağrısını çeksede ben çok beğendim burnunu. Çıksın daha tamamen iyileşmiş halini görmeye gidicem asdfghjk
Kararlıysanız şimdiden randevu almanızda fayda var. Evet fiyatları bende hiç bilmiyordum 8.5 bin civarı bi şey ödedi yanında ki kızında ameliyatı çok zorlu geçtiği için 15 bin ödedi. Bende oha deyince arkadaşım '' özelde daha çok ödüyorsun 50- 100 civarı dedi arada baya fark varİnşallah benim de öyle olur aslında hep özelde olurum diye dusunuyordum ama iş bulamayınca kaldıdevlete yöneldim bende iki hafta sonra doktorla görüşeceğiz inşallah kısa bir süreye randevu verir
6 ay gecmeden burun kendini net olarak belli etmez. O burun daha cok degisecekEvet o çok beklemiş hatta banada önceden haber vermişti bir ay daha ertelendi. Ama dediğim gibi ameliyata giren diğer hasta 3 ay beklemiş sadece o yüzden siz yinede bir sorun görüşün doktor daha ayrıntılı net konuşur. Umudunuz kırılmasın. Kendisi ağrısını çeksede ben çok beğendim burnunu. Çıksın daha tamamen iyileşmiş halini görmeye gidicem asdfghjk
Kesinlikle sonra revizyonla ugras dur. Revizyon daha zor ve maliyetli.Kemikten dolayı mı deriden dolayı mı? Deriniz inceyse korkmayın, kemik şekillendiriliyor her türlü de deri adaptasyonu önemli, ince deride küçültme konusu ve deri adaptasyonu konusu daha rahat oluyor. Deriniz kalınsa ve gözenekliysr maalesef özellikle devlet hastanesinde istediğiniz sonucu almanız imkânsıza yakın. Özelde de hakkını veren çok doktor yok.
Fiyatlar çok pahalı devlette doktor daha çok hasta gördüğü icin ona güvenmistimKesinlikle sonra revizyonla ugras dur. Revizyon daha zor ve maliyetli.