- 12 Mart 2014
- 76
- 13
- 48
- Konu Sahibi YagmurDiyeBiri
Kızlar burnum çok aşırı kalkık ya 1 ay oldu ama düzelir mi bilmiyorum cok cok fazla kalkık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelden attımmResim koyarsan daha iyi yorumlariz canim. Gerçekten asiri kalkik mi yoksa sana mi oyle geliyor gormeden bilemeyiz.
sağol canım ya suan aşırı abest duruyor hani hafif kalkık olması sorun olmaz ama böylesı cok kötüCanim aşırı kalkik degil ama eger sen duz burun istiosan belki bu istegine gore biraz kalkik kalacak olabilir. Burnun daha inecek telas yapma ama ucunun dumduz duracağı muamma. Bana sorarsan hafif kalkik tatli bisey olacak:) gule gule kullan burnuşunu.
Odemden dolayi oyle oluyor canim odemler cozuldukce ineceksağol canım ya suan aşırı abest duruyor hani hafif kalkık olması sorun olmaz ama böylesı cok kötü
inşallah canım insallahOdemden dolayi oyle oluyor canim odemler cozuldukce inecek
Kızlar burnum çok aşırı kalkık
benimde bi hafta oldu ameliyat olalı kalkıklığı benide çok rahatsız ediyo 1ay evden dışarı çıkmamayı düşünüyorum belki iner biraz diyeKızlar burnum çok aşırı kalkık ya 1 ay oldu ama düzelir mi bilmiyorum cok cok fazla kalkık
izmirde yunus gürkan aladağkime ameliyat oldunz
slm canım inan bana o kalkıklıktan eser kalmıyor.
Ben de Gürkan beyle görüştüm. İyi biri gibi geldi. Ama yine de bir kere ameliyat olmak istediğim için herkes gibi ben de emin olmak istiyorum açıkcası. Şimdilik Gürkan bey içime sindi gibi ama yorumlarınız nelerdir acaba?izmirde yunus gürkan aladağ