- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam, çok ama çok teşekkür ederim, cidden moral oldu. burnumun şu an alttan görünümü şu şekilde. şişlik varmış gibi duruyor, değil mi? ucu yumurta gibi.Selam, 1 yil geçmeden kafana takma bunlari hiç. 10. ayimdayim ve simdiye kadar her ay burnum baska bi sekil aldi. 1. ayda kucuktu mesela, 5. aylarda bayagi sisti. Simdide bi gün ince bi gun daha sis :) Seninde su an yanlardaki ödemler asagi indigi için öyle buyuk gorunuyor olabilir. Zamanla düzelecegini dusunuyorum
merhaba canım bende 5. ayıma girmek üzereyim dediklerinin aynısını yasıyorum.Burnum ilk basta daha biçimliydi simdi gariplesti sanki dustu ve geniş buyuk duruyo. Umarım şişlerin bolgesel olarak inmesinden ve ucunde birikmesinden kaynaklıdır. Ben ellediğimde yumusak ama dr hala ucunun sert oldugunu sis oldugunu soyledi. Bide benim solda bombe kaldı içten sivilce cıkmıs gibi ve gecmiyorSelam kızlar
Bir süredir moralim çok bozuk. Daha önce burnumu paylaşmıştım, çok memnunum demiştim. Burnum gittikçe büyüyor sanki, ucundaki kalkıklık da gitti. Dört ay oldu. Dördüncü ayda benim gibi sorun yaşayıp sonra düzelen var mı? Yani acaba şişlikten midir diyorum...
Bende burun estetiği yaptırıcam yakın zamanda hangi hekime geittin canım.? Birde kapalı mı açık mı yaptı operasyonu?Selam kızlar
Bir süredir moralim çok bozuk. Daha önce burnumu paylaşmıştım, çok memnunum demiştim. Burnum gittikçe büyüyor sanki, ucundaki kalkıklık da gitti. Dört ay oldu. Dördüncü ayda benim gibi sorun yaşayıp sonra düzelen var mı? Yani acaba şişlikten midir diyorum...
Bende su 1 yil mevzusu cok klise buluyorum..hele bi 6 ay gecsin baktin duzelmedi olsun olsun hele bi 1 yil gecsin
Ben ameliyat olali 1 yil oldu 3 4 aylikken nasilsa hic bir degisiklik yok ayni yani burnun sekli goruntusu degismiyor sadece sislik cok cok az geciyor oda fark edilmiyor bile
Benim burun ucumda yuvarlak ve sis duruyor halada ayni
Yani gercekci olmak lazim bazi seyler sadece lafta
1.yil bitince birden sihirli degenek degmiyo bi mucize beklememek lazim
2. Ise ince derilerin daha hizli iyilestigi soylenir kalin deri daha gec toplarnanir denir ben cok ince deriliyim ama 1 yil bitmesine ragmen burnun ucundaki odem hala duruyor
3. Konu ise burun delikleri basta tam esit degil ise sonradan esitlenmiyor
selam, çok ama çok teşekkür ederim, cidden moral oldu. burnumun şu an alttan görünümü şu şekilde. şişlik varmış gibi duruyor, değil mi? ucu yumurta gibi.
4.aydan sonra sekil değişmiyor maalesef bende öyle oldu
benim gibi biri daha var demekmerhaba canım bende 5. ayıma girmek üzereyim dediklerinin aynısını yasıyorum.Burnum ilk basta daha biçimliydi simdi gariplesti sanki dustu ve geniş buyuk duruyo. Umarım şişlerin bolgesel olarak inmesinden ve ucunde birikmesinden kaynaklıdır. Ben ellediğimde yumusak ama dr hala ucunun sert oldugunu sis oldugunu soyledi. Bide benim solda bombe kaldı içten sivilce cıkmıs gibi ve gecmiyor![]()
bu çok moral verici, belki sizin ödemleriniz iniyordur hızla, umarım benimki de ödemdir.benimde git gide küçülüyor burnum 4.5ay oldu
inşallah ya :)Burun delikleri hakkinda hemfikiriz, asimetrik burun delikleriyle kalan çok insan tanidim. Fakat o burun ucundaki ödemin gitmemesi normal degil, doktorunuz ne dedi bu konuda ? Ayrica ödemlerin tamamen inmemesi durumunda kortizon ignesi öneriliyor.
Resme baktim, daha ucu çok ödemli dokundugundada hissediyosundur zaten. Sanslisinki burun deliklerin esit, o sisliklerde inince daha güzel durucak emin ol :)
ben izmirde estetik international'a gittim. açıkçası hala da pişman değilim. yani doktorun suçu yok. adam doğal bi burun yaptı ama ben minik istiyodum :))Bende burun estetiği yaptırıcam yakın zamanda hangi hekime geittin canım.? Birde kapalı mı açık mı yaptı operasyonu?
İnşallah kuzum 5 aydır buyudukce buyuyo burnum yaaa cıldrımak uzereyımbenim gibi biri daha var demeko sivilce illa geçer bence canım. inşallah dediğin gibi tez zamanda burunlarımız ilk günkünden bile güzel olur.
benim ilk 1 ay cok hızlı indi ödemlerim. şimdide eski fotograflara göre ucu biraz daha incelmiş. inşallah sizinde cabuk inerbu çok moral verici, belki sizin ödemleriniz iniyordur hızla, umarım benimki de ödemdir.