- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Albertynax
-
Teşekkür ederim ama ucu çok büyük çok kalkık ve yamukÇok güzel burnun bence elleme hiç ama yinede sen bilirsin
Evet hatırladım ama burun ameliyatı olmak istiyorumSizin önceki konunuza da yazmıştım sizin burnunuz büyük değil çeneniz geride
Üzgünüm ama Burun ameliyatı olduğunda istediğin görünüme yine kavuşamayacaksın çünkü sorun gerçekten burnunda değil çenen çok geride canım iyice araştır internetten alın burun çene açılarına bak anlayacaksın ne demek istediğimi biz toplum olarak kemik yapısı çok gelişmiş değiliz coğrafya olarak kemiksiz (yuvarlak)yüz hatlarına sahibiz çoğumuzun sıkıntısı bu çene geriliği vs vsEvet hatırladım ama burun ameliyatı olmak istiyorum
Nefes sıkıntın yoksa sakın sakın 2. Ameliyatı düşünmeMerhaba ben yedi ay önce burun ameliyatı oldum kalın deriliyim ama burnumdan memnun değilim üstteki benim fotoğrafım alttaki istenilen ameliyat fotoğrafı internetten buldum burnumun böyle olmasını istiyorum revizyon düşünüyorum doktor aynısını yapabilir mi bunun için kaburgadan veya kulaktan kıkırdak alınmasına gerek var mı burnumun ucu Bu kadar küçülür mü yarın doktorla görüşeceğim kendi doktoruma ameliyat olmayı düşünüyorum öğrenciyim çünkü
@aylin3333benim ki de çok kavisli değil çok hafifSizin burnunuz o burundan daha güzel, o burun erkek burun tarzı v kaba. Sizinki daha tatlış...
Siz oldunuz mu?Nefes sıkıntın yoksa sakın sakın 2. Ameliyatı düşünme
Teşekkür ederimmSizin burnunuz o burundan daha güzel, o burun erkek burun tarzı v kaba. Sizinki daha tatlış...
OlurBen olsam bende senin istedigini isterdim tam bi findik burundoktorla gorusunce bana haber verir misin cok merak ediyorum.
Siz oldunuz mu?
ben kavisli beğeniyorum, düz seven de çok, herkes kendine ne yakıştırıyorsa onu yaptırsın, ilk ameliyatımdan sonra burnum dümdüzdü, çok mutsuz etmişti beni, bu sefer kavis var ama biraz daha kavisli olsaydı daha mutlu olurdum, çünkü ameliyat fotoğrafındakinden bi tık daha az kavisli oluyor burun zaman geçtikçe. Bazıları da kavisi beğenmiyor, kavis olan bölgeye dolgu yaptırıyor, zevk meselesi...@aylin3333benim ki de çok kavisli değil çok hafiferkeksi mi oluyor anaaa bende doğal doğal diye tutturdum :))
Aslında yüze en gideni yapıyo doktorlar bence de bir arkadaşım kavis be ucu kalkık istemiş doktoru ben yapmam başkasına gidebilirsin dedi kız başkasında yaptırdı hakikaten kötü oldu ya ondan sonra benim bakış açım çok değişti ciddi anlamda iyi bir doktor ve iyi karar vermeli... hepimize geçmiş olsunBen
ben kavisli beğeniyorum, düz seven de çok, herkes kendine ne yakıştırıyorsa onu yaptırsın, ilk ameliyatımdan sonra burnum dümdüzdü, çok mutsuz etmişti beni, bu sefer kavis var ama biraz daha kavisli olsaydı daha mutlu olurdum, çünkü ameliyat fotoğrafındakinden bi tık daha az kavisli oluyor burun zaman geçtikçe. Bazıları da kavisi beğenmiyor, kavis olan bölgeye dolgu yaptırıyor, zevk meselesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?