Fotoğraf atarsanız daha iyi anlarız aslında
Valla süper olmuş beni deli etme bak gider bende yaptırırım aynısından ,
Bu da önden canım önden bır sıkıntım yokYüzünüze yakışmış bence biraz kalkık ama sizin yüzünüze giden bir burun olmuş. Önden resim atar mısınız?
Valla bence çok güzel yüzüne de gitmis canım kemik uzaması var bende de şekil bozukluğu bir türlü ameliyat olamadim tam bu sene niyetlendim hamile kaldım yine yattı yani bence çok güzel biraz zaman geçsin şekli daha da oturacaktır ,ama bır baksana yandan ucgen gıbı değil mi
Çok trsekkur ederım inş sen de olur rahatlarsın ama süreç zor sımdıden belırtmek ısterım canımValla bence çok güzel yüzüne de gitmis canım kemik uzaması var bende de şekil bozukluğu bir türlü ameliyat olamadim tam bu sene niyetlendim hamile kaldım yine yattı yani bence çok güzel biraz zaman geçsin şekli daha da oturacaktır ,
Bunu galiba çok iyi biliyorum inşallah benimde kolay geçer tekrar geçmiş olsunÇok trsekkur ederım inş sen de olur rahatlarsın ama süreç zor sımdıden belırtmek ısterım canım
Bıtanesııınız tesekkur ederımCok guzelsin oglum olsa seni ogluma alirdim o yuzden burnunu kafana takma
Tahir gürler’e amelıyat oldum ama ben pek sevmedim canım komik gb burnum kalkıkta istemedim doktorum amelıyat oncesı 3d gorselde gostermıyordu sonuc boyle oldubence çok tatlı olmuş. yüzünüzede çok yakışmış. kim yaptı ameliyatı
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için insan beğenmeyince bir başkasının yorumuna çok değer veriyor moral için ayrıca teşekkür ederimçoğunluk kalkık burun ister ama herkese yakışmaz size çok yakışmış.
Valla süperisin hem önden hem yandan gayet güzelBu da önden canım önden bır sıkıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?