- 2 Mart 2016
- 9
- 1
- 86
kime oldunuz24 günde mahvoldum bu batma kuruma geçmedi ben böyle olmak için ameliyat olmadım eriyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kime oldunuz24 günde mahvoldum bu batma kuruma geçmedi ben böyle olmak için ameliyat olmadım eriyorumm
Agrım var başlığı burda yazılmaması gereken bir başlık bence. ziraa ağrısı olan kötü duurmda olan burda kimliği belirsin kişilerden tavsiye almak yerine doktora gitmelidir diye düşünüyorum . burda insanların amacı fikir alman birbiirne danısmak olumlu olumsuz durumları birbiriyle paylaşmak tabiki sorarız kime oldunuz diye bu kadar kötü bir ameliyata bu kadar feryada sebep olan doktora kim gitmek ister ? hiç birimiz ne kbb uzmanı ne plastik cerrahız yanlıs burun ameliyatı yanlıs bir operasyonun sonucu oluşan ağrıları dindiremeyizz ama insanların kötü tecrübelerini görüp yolumuzu değiştirebiliriz .Iste bu formun en kotusu de bu. Kimse agriyla, dertle ilgilenmez doktorun kim, kac para, resim at.. diye taciz eder.
Belli ki doktor ismi vermek istemiyor, ve tecrubeli uyelerden yorum bekliyor.
X doktora y tarihinde randevu alan hastayi ne diye ilgilendirir?
Hastalik yoktur, hasta vardir. Belki istisnai bir durumu var. Zilyon tane doktoru zan altinda birakacak bir mesele degil ki.
Sunu idrak edemeyen ameliyat falan olmasin zaten. Zira oncelikle gorunmesi gereken farkli branslar vardir.
Yok cnm Muhammed hoca 8 binden aşağı yapmiyo diye biliom arkadaş göya 5 bin harcamış tabi ole bi doktor varsaevt arkadaşım doktoru söylesen de rahatlasak suan gözümde tüm buruncular zan altında 17 martta muhammet dilber le görüşmem var ama öyle korktum ki sayende
Nasıl oldun merak ettim ?![]()
Selenim93Yeni ÜyeÜye
Merhaba arkadaşlar 23 gun oldu estetik burun ameliyati oldum sol taraf burun ıcı çok rahatsız ediyor bende anlamadım beni sağ ve sol duvarlar birbirine değin cemi bir agri oluyo ne olduğu belli degil içindeki etler şişiyor daha onceden hiç bir problemim yoktu böyle gerilme oluyor değişik bir tarifi var sanki doktor icinde deligi daraltmis gibi hissediyorum kasiliyor içi kurumus ta ağrı yapıyormuş bu agri beni deli etti psikolojim bozuldu keşke yapmasaydim dedirtiyor benim gibi sorun yaşayan varmidir yada gecicekmi çok rahatsız ediyor beni doktora gidiyom birsey demiyorlar ama 2 haftadir var diğer burun deligi normal sorun yok ama sol taraf çok canimi yakıyor doktor bir hatami yaptı anlamadım beni rahatlatın normalmi çok agriyor acayip rahatsızlık veriyor kafaya taktim agliyorum hep![]()
Muhammed dilberle görustunmu nasil gecti ve ne kadar fiyat verdi bende kendisiyle irtibat halindeyim ameliyat olmayi dusunuyorum emre ilhan ve muhammed dilber arasinda kaldim.evt arkadaşım doktoru söylesen de rahatlasak suan gözümde tüm buruncular zan altında 17 martta muhammet dilber le görüşmem var ama öyle korktum ki sayende