Burnum çok büyük

Efsanecilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
3
1
1
27
Merhaba arkadaşlar 8 gün önce ameliyat oldum. Hem nefes alamıyordum hem de şeklinden memnun değildim. Doktor ikisini de haletti. Dün alçıyı çıkardı. Burnumu gösterdi ama şok oldum kocaman uzun patates gibi bir burun sonra bandajları taktı ama morelim çok bozuldu. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba :(

Merhaba arkadaşlar 8 gün önce ameliyat oldum. Hem nefes alamıyordum hem de şeklinden memnun değildim. Doktor ikisini de haletti. Dün alçıyı çıkardı. Burnumu gösterdi ama şok oldum kocaman uzun patates gibi bir burun sonra bandajları taktı ama morelim çok bozuldu. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba :KK43:

Endişe etme herkesin ilk öyle oluyor canım :) zamanla ödemler gidecek ve küçülecek

Merhaba arkadaşlar 8 gün önce ameliyat oldum. Hem nefes alamıyordum hem de şeklinden memnun değildim. Doktor ikisini de haletti. Dün alçıyı çıkardı. Burnumu gösterdi ama şok oldum kocaman uzun patates gibi bir burun sonra bandajları taktı ama morelim çok bozuldu. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba :KK43:
Hande hakli :) benimde ilk ciktiginda oyleydi bilenler bilir hepsi gececek korkma:)

Back
X