burnum çok ince oldu

kukia

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
21
1
6
İstanbul
merhama arkadaşlar ben 10 gün önce burun ameliyatı oldum bugün alçılar alındı bant takıldı.söylenenin aksine bende nerdeyse hiç şişlik yok ve burnumun bu hali bile yanlardan çok ince zamanla iner diyorlar dahada inerse ne yaparım ben .lütfen görüşlerinizi paylaşın benimle

burnunun resmini gösterebilirmisin. saten burun kendi formuna daha gelicek senin daha yeni ameliyatin olmus merak etme

aynı durum bende de var ben de bugün aldırdım alçıyı bant taktı doktor şimdi küçük ince ama ucu şiş ve havada umarım iner ve normal düz bir burun olur!

Geçmiş olsun, benim de en çok korktuğum, şişlik ve ödem, ameliyatı kısa sürenlerde şişlik azoluyo yada olmuyo, diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, senin ne kadar sürdü, doktorun kimdi , ben de doktor araştırıyorum,

tampon olayı gerçekten kötü yani aa hiç bir şey yok diyenlere inanma tamamen ağızdan nefes almak çok zor ikinci gün ağladım ben uyuyamadım beyne baskı yapıyor resmen hatta burayada yazdım çıkartırken bağırdım biraz çünkü sanki böyle içinden birsey kopup gidiyo anlıkda olsa ben sinir oldum hatta doktorum biraz kızdı bana sıkma kendini falan diye onada çok kızdım :) o an içimden tabi :)

tekrar ameliyat olmayacağim onu başka biri yazmış.birinci resimdeki burnumun önceki hali şuan bantlıyım zaten daha görmedim burnumu benim sorunum yanlardan çok incelmiş gibi duruyor burnum ve üstten basık gibi yani resimde belli olmuyor fazla ama yüzüme göre çok ince gibi .bide korkum şundan oldu herkez alçıdan sonra burnum çok büyüktü bir senede iner filan demişler ama benimki çok küçük daha iner ve incelirse ben naparım çok yapay gibi sanki

kızlar tekrar ameliyat olmayacağım burnum bantlı şuan zaten yukarıları okuyun ya :)

:) sizi zorla ameliyat ettirecek arkadaşlar :) şaka bi yana bandajlı olmasına rağmen güzel görünüyor öncesi de çok sorunlu bir burun değilmiş sanırım fotodan anladığım kadarıyla.

arkadaşlar haklıymışsınız bandajlar çıkalı 1 hafta oldu o kalkıklığı indi bandajlı diye o kadar ince gözüküyormuş meğersem.Şuanda burnumun bir tarafı daha büyük çünkü ödem sadece bir tarafında oda iner zamanla.ama benim burun deliklerim çok küçüktü ameliyattan önce sanki eskisinden daha büyük oldu neyse yine erken yorum yapmayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…