Canım ben 2 kere oldum burun ameliyatı ödem var doktorun dediği gibi zamanla inecek ayrıca burnun çok güzel olmuşKızlar merhaba, 4 gün önce ameliyat oldum burnum hala bantlı tamponlu haliyle seklini bilmiyorum. Bugün doktor ameliyat sonrası halini attı hayal kırıklığına uğradım resmen. Ben kavis istemiyordum düz bir burun istiyordum fakat burnum çok kavisli geldi bana. Bunu doktora sorduğumda burun ucun şuan ödemli yukarda, zamanla düşecek o kaviste normal görünecek dedi. Sizce dediği doğru mu, burnum çok yapay duruyor. Moralim çok bozuldu. Hep böyle yapay mi duracak
Gerçekten mi içim rahatladı böyle deyncez sabahtandir kafama takiyorum revizyon düşündüm daha burnumda tampon varken, ben yandan düz burun istiyordumCanım ben 2 kere oldum burun ameliyatı ödem var doktorun dediği gibi zamanla inecek ayrıca burnun çok güzel olmuş
Düşünme hiç önce burnun bi yerine otursun ödemesiz halını gör ondan sonra karar var zaten oturcukça şeklini alacakGerçekten mi içim rahatladı böyle deyncez sabahtandir kafama takiyorum revizyon düşündüm daha burnumda tampon varken, ben yandan düz burun istiyordum
Peki bu kavis gotuntusu düzelir miDüşünme hiç önce burnun bi yerine otursun ödemesiz halını gör ondan sonra karar var zaten oturcukça şeklini alacak
Çok güzel duruyo benceKızlar merhaba, 4 gün önce ameliyat oldum burnum hala bantlı tamponlu haliyle seklini bilmiyorum. Bugün doktor ameliyat sonrası halini attı hayal kırıklığına uğradım resmen. Ben kavis istemiyordum düz bir burun istiyordum fakat burnum çok kavisli geldi bana. Bunu doktora sorduğumda burun ucun şuan ödemli yukarda, zamanla düşecek o kaviste normal görünecek dedi. Sizce dediği doğru mu, burnum çok yapay duruyor. Moralim çok bozuldu. Hep böyle yapay mi duracak
İnşallah zamanla kavisi azalır doğal bir görünüm kazanirKavisli olur yine ama güzel olur bu burna üzülmeyin hiç çoğu kişinin hayali gibi
Yaa gerçekten mi bana çok yapay geldi ilk gördüğümdeÇok güzel duruyo bence
Çok yakışmış çok güzel duruyo ben isterdim böyle olmasınıYaa gerçekten mi bana çok yapay geldi ilk gördüğümde
Doktorun kullandığı tekniğe bağlı düşüp düşmemesi. Benim operasyonumun üzerinden 2 sene geçti ona rağmen düşmedi.Burnun çok güzel duruyor. Ama kesinlikle altıncı ayda burun ucu düşmeye başlıyor çok büyük bir fark oluyor. Hiçbir şekilde kafana takma o şişlik indiğinde burun ucu da düşüyor
Ayy teşekkür ederim çok rahatladı içimBenim dahada kalkikti . 35 gun oldu su an baya dogal bi kavis goruntusune ulasti..keske daha düşmese ama dusecek eminimki. Cunku 2.ameliytim ve tecrubeliyim .kesinlikle ayni kalmiyor ilk hali ile.
Birkaç arkdsm aynı doktora oldu onlarda düştüğünü söylüyorlar bakalım artık zaman gostercekDoktorun kullandığı tekniğe bağlı düşüp düşmemesi. Benim operasyonumun üzerinden 2 sene geçti ona rağmen düşmedi.
Ayy Allah razı olsun icim rahatladıBurnun çok güzel duruyor. Ama kesinlikle altıncı ayda burun ucu düşmeye başlıyor çok büyük bir fark oluyor. Hiçbir şekilde kafana takma o şişlik indiğinde burun ucu da düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?