Burnum çok kötü

Eski burnunuz çok güzelmiş. Doktora kesinlikle dava açmalısınız

Kendi burnunuz ne kdadar da güzelmiş:/

Evet sadece burun ucuyla oyniyicakti ama herşeyi kafasına göre değişmiş 3ayimda bı doktorla görüşücem 6 aydan sonra ne yapabiliriz ona bakicaz
1 seneden önce önce işlem yaptırmayın hatta yapmayı teklif eden Dr direk eleyin.Revizyon zaten sıkıntılı bir süreç dokunun toparlaması için zaman gerekiyor.Revizyon için kulak kıkırdağı öneren Dr dan uzak duruyorum , sizede tavisyem

Canım bu doktorun kapısından bile geçme tekrar, güzelim burnunu mahvetmiş ucu asimetrik burun sırtı oyulmuş, columellayı bile yanlış yerden birleştirmiş resmen. Kızlar haklı, dava açsan yeridir. 1 yıl sonrası için Tural fettulayev eren taştan barış çakır erkan soylu Ahmet islam. Görüş bu doktorlarla

25 gün çok erken birde kalın derilisiniz. Zaten burun ucu düşer diye tahminim bir tık fazla kaldırmıştır. Burun ucu şişliğinizin geçmesi ayları bulur geçince belki düzelebilir. Zor süreç ama sabırlı olmanı lazım

Eski burnun ne güzelmiş, ne kadar saçma bir iş yapmış davalık resmen. Sakın bu adama yeniden bir şey yaptırma

m
1 seneden önce önce işlem yaptırmayın hatta yapmayı teklif eden Dr direk eleyin.Revizyon zaten sıkıntılı bir süreç dokunun toparlaması için zaman gerekiyor.Revizyon için kulak kıkırdağı öneren Dr dan uzak duruyorum , sizede tavisyem
Neden kulak kıkırdağı öneren doktordan uzak kalıyorsunuz ?

m

Neden kulak kıkırdağı öneren doktordan uzak kalıyorsunuz ?
Kulak kıkırdağı zaman içerisinde şekil değişikliği deforme oluyor doku -kas - hafızası diye bir durum .Revizyon da Costa kaburga dan kıkırdak alınması tercih ediliyor. İlk etapta mennun kalabilirsiniz ancak birkac yıl sonra 🙃

bende ilk yıllarda düzelir diye bekledim düzelmiyor belki kilo verirseniz daha incelir ama şekli değişmiyor

bende ilk yıllarda düzelir diye bekledim düzelmiyor belki kilo verirseniz daha incelir ama şekli değişmiyor
Arkadaşimin aşırı yapay burnu vardı.Ve kilo olarak ta fazla idi.Şuan 30 kilo kadar verdi ve o yapay duran burnu o kadar güzel yüzüne uyumlu bir hal aldiki hayretler içerisindeyim❤️

merhaba ben de başarılı bir operasyon geçirmedim hissettiklerinizi anlayabiliyorum. Çok geçmiş olsun. Revizyonu asla aynı doktorda yaptırmayın derim. 6.ayda burun estetiği yaptırmak sağlıklı değil. 1 yıl bekleyin iyice ödemler insin, deriniz kendisini bir onarsın. o sırada dikiş kısımlarına kremlerinizi sürün orada iz kalmasın. 1 yıl sonunda doktor araştırmalarına başlarsınız. Revizyon için tural beyi duydum ankaradan pek yorum okuyamadım ancak instagramda çok zor burunları toparladığını gördüm. Sizin burnunuz o burunlara göre daha iyi durumda. Revizyon için cidden iyi bir doktora gidin ancak ücretler çok yükseldi. Doktorunuz dava açmanızı tavsiye ederim. maddi manevi çok yıpranmışsınız.
Canınızı sıkmayın lütfen bu dertler gelir geçer problemler ölüm haricinde her şeyin çaresi var bunu anladım. Şişlikler indiğinde de beğenmezseniz bir yıl katlanırsınız sonra bebek gibi burnunuzla devam edersiniz. tekrardan geçmiş olsun.

geçmiş olsun, öncelikle sakin olun zaman bir şekilde geçiyor, aynalarla çok uğraşmayın gerekirse kapatın bakmayın, bende şeklinden memnun olmayanlardanım, revizyon için doktor bakıyorum şu an 4.ayı tamamlamak üzereyim, doktor araştırıyorum.
Bende 17 marta aldım günü ameliyat oluyorum. Siz kime yaptırdınız neden memnun değilsiniz🙈of Allahım çok korkuyorum.

Kulak kıkırdağı zaman içerisinde şekil değişikliği deforme oluyor doku -kas - hafızası diye bir durum .Revizyon da Costa kaburga dan kıkırdak alınması tercih ediliyor. İlk etapta mennun kalabilirsiniz ancak birkac yıl sonra 🙃
anladım teşekkürler, üzücü bir durum ya kulak bana daha az riskli geliyordu :/

Burun mağdurlarına bir yenisi daha eklendi malesef. Bende başarısız bir revizyon geçirdim. Ama artık kendimi aşırı üzmeyi tercih etmiyorum kusurlarımı kabullenmeye çalışıyorum. Sizin için daha çok erken inşallah zamanla düzelir. Önden de kötü profilden de. Ama zamanla en azından oturacaktır cildinize uyum sağlar belki daha kabul edilesi görünür şuan çok şiş. Beğenmezseniz 1 sene bekleyin acele etmeyin acele ederseniz cilt yapınız bozulur bırda psikolojiniz daha önemli sakin olun herkesin başına gelebilir çözümsüz bir problem deiğil

Canım benim o burunda hala ödem var ödem olduğu için burun ucun ektra kalkık duruyor. Burun ucun ile dudak arasındaki o çekilme ödemden.sabret biraz ödem inince çok güzel oturacak. Benimde öyleydi ve ucu top gibiydi . O top görüntü de iniyor ve çok zarif bir görüntü kalıyor. Kaygılanma sakın. Buradaki bu kadar insan neden böyle kötü yorum yapmış anlayamadım. Revizyon işini aklından bile geçirme derim. Yeni burnuna alışma sürecin ve ödem biraz pskolojiyi etkiliyor, biraz zaman geçince anlayacaksın ne demek istediğimi. Sakın acele etme .

Back
X