burnum çok mu küçük olmuş kızlar fotoğraf ekledim

ön profilden gülerken, konuşurken rahatsız ediyordu çünkü aşağı doğru inip üçgenleşiyordu ucu. kemeri de aslında bir tık daha belirgindi belki doktorun masada çektiği açıdan daha düz çıkmıştır. çapraz profilden burnum 3 parça gibi çıkıyordu fotoğraflarda kemer yüzünden. dümdüz dururken ön profilden beğeniyordum yüksekliği, genişliği falan iyiydi. ama zamanla ucunun iyice düşeceğini kemerin büyüyeceğini bildiğimden olmak istedim ameliyat
Umarım dilediğin gibi olur. Estetikli burnun deforme olma ihtimali çok daha yüksek ama... Kendi burnum zamanla düşerdi diyorsun ya estetikli burunda aynı kalmıyor. Yapıldığı gibi kalan şanslılar var tabi ki ama genellikle (düşme,tekrar kemik cikintisi,yamukluk,asimetri vs) dolu sorun çıkabiliyor. Eskisi gibi de rahat kullanılmıyor burun eğer hareketli burun ucu yapılmadıysa.

hem gülerek hem üzülerek okuyorum eski burnuma gelen beğenileri :) fotoğraflar hareket etmediği için o daha çok beğenildi bence... gerçekten gülünce dudağımla arasının kapanmasına milim kalıyordu ve o görüntüyü yaşlı, erkeksi buluyordum. güzel olacak ya inşallah bu da <3

kızlar selam. bantlar çıktıktan beri dikkatimi çeken bir şey var doktoruma daha gidemedim 1. ay kontrolüne. fotoğrafta sağ burun deliğim ile columellanın birleştiği yerde minik bir içe giriklik var. sanki orda bir dikiş kopmuş da orası kapanamamış gibi. böyle olabilir mi sizce? ve düzelir mi acaba bu, zamanla doku orayı doldurur mu? açık teknikle ameliyat oldum. (burnumun görüntüsünden çok memnunum bu arada:))

111.webp

sağ deliğin hemen girişi de şiş sola göre. acaba içi şiş olduğu için mi o görüntüye sebep oluyor

ay yok kızlar değil ya yandan sabit halini görüp beğeniyorsunuz. gülünce neredeyse dudağımla birleşiyordu burnum, çok aşağı sarkıyordu. epey sevdim zaten yeni halini. şu sağ burun deliğimdeki girintiyi soruyorum :)

ay yok kızlar değil ya yandan sabit halini görüp beğeniyorsunuz. gülünce neredeyse dudağımla birleşiyordu burnum, çok aşağı sarkıyordu. epey sevdim zaten yeni halini. şu sağ burun deliğimdeki girintiyi soruyorum :)
Burun ucunuzu yaptirsaydiniz sadece. Bu sekilde cok kuculmus :(

Eki Görüntüle 3207850

doktoruma kemerin gitmesini, hafif kavisli ve konuşurken ucu düşmeyecek şekilde istediğimi söylemiştim. ameliyat öncesi doktor ''normal dururken kalkıklığı güzel ama ucunda kıkırdak desteğin az, konuşup gülerken ondan düşüyor'' demişti. kavisi de kalkıklığını da sevdim ama çok mu küçük? ikinci fotoğraf daha uzaktan çekilmiş ondan da biraz küçük duruyor. alçı çıkınca fotoğraf çekmeyi unuttum şu anda da bantlarım var. ne diyorsunuz?

bu arada doktor ameliyatta baya kanamamın olduğunu ve ameliyat sonrası fotonun bile biraz ödemli olduğunu söyledi.

Orijinal daha güzelmiş :(

kucuk degil ya.. :) ifsa olmak istemedigimden tum yuzumu koymadim ama cevrem de cok begendi, istedigimden buyuk hatta oyle soyleyeyim :) sagdaki dikisi sormustum aslinda ben ama gorunmedi mesaj 2. sayfada kalinca :( yeni konu acayim bari

Kendi fikrimi söyleyecek olursam eski burnun zaten büyük bir burun değilmiş yani yeni yapılan bunun için bana küçük geldi. Bunun yanı sıra columella içeri çok alınmış resmen görünmüyor ve kavis benim için fazla. ( bu sorunlar bende de var ondan biliyorum ) senin hayalindeki burun bu olabilir güle güle kullan,🌼 ☺️ ama ben sırf bu sebeplerden dolayı revizyon olmayı düşünüyorum

bence aşiri kücük olmuṣ.
Bebek burnu boyutunda.
Semetri acisindan doktor cok kücültmüş.

bence kucuk degil ya ejjqiwkjw herkes farklı bir sey demis ama kalkik degil zaten ama herhalde size de hic kalkik gelmemistir. cunku neredeyse eski burunla acisi ayni. kucuklugu de normal geldi ama suanki halini gorsek daha net yorumlariz bence

Eki Görüntüle 3207850

doktoruma kemerin gitmesini, hafif kavisli ve konuşurken ucu düşmeyecek şekilde istediğimi söylemiştim. ameliyat öncesi doktor ''normal dururken kalkıklığı güzel ama ucunda kıkırdak desteğin az, konuşup gülerken ondan düşüyor'' demişti. kavisi de kalkıklığını da sevdim ama çok mu küçük? ikinci fotoğraf daha uzaktan çekilmiş ondan da biraz küçük duruyor. alçı çıkınca fotoğraf çekmeyi unuttum şu anda da bantlarım var. ne diyorsunuz?

bu arada doktor ameliyatta baya kanamamın olduğunu ve ameliyat sonrası fotonun bile biraz ödemli olduğunu söyledi.
Önden de görebilir miyşm

Back
X