Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Tamponum ikinci günün sabahına çıktı şuan sadece atel var burun deliklerim açık. Acaba kulak çöpüyle temizlesem mi? Çok teşekkürler![]()
Benim aameliyatim tamponsuzdu ilk baslarda nefes problemi normal saniyorum herkes yasiyor
Bu c7martesi bana 3 hafta olacak benimde nefesim yeni yeni duzeliyor ilk hafta koku alamamistim ben
Teramicin giz pomadi ile kulak copu yarmi ile ilk 15 gun gunde 3 kez temizliyordum
Ozellikle yatmadan onc3 burun temizligi onemli
Zaten turkiyedeki kulak coplerini bitircez kizlar yakinda :)))
Hayret ya kulak copu olmadan cok zor hatta bi kere evde kimse yoktu benim bitti
Yak8ndaki bi yere alcili gitmeyim diye gidip alamadim nefesim cok tikandi
Kulak copu su siralar cok degerli benim icin :)))ucuna ilac silipben hep oyle temizliyorum
Benim 9. Gun alci cikti 17. Gunde bandajlar cikti
Ilk etapta cok yadirgadim piskolojim cok bozuldu gercekten burun sirti cok ince gozukuyordu yapismis gibi ucu kalkikti felaketti
Biraz indi simdi burun sirtida biraz duzeldi bu gun 20 gun olcak bu gun moralim biraz dah a iyidi
Burnum fena degil bi iz varsadece simdilik tek derdim biraz daha icunun inmesi hala bana cok kalkik geliyor biraz daha inse burnum daha dohal gozukecek artik yavas yavas kabulleniyorum zamanla alusacagim insallah
Benim burnum cok dusuk degildi kemerde yoktu yalniz ortadan kirikti bu yuzden yamuktu o duz3ldi ayrica jafif kavis verildi
Birazda kaldirmis doktor buna ragmrn alisamadim
Burnu kemerli filan olanlar yeni halllerine nasil alisiyor anlamiyorum cok zor
Ben biraz garibim heralde :)))
Ve ayrica normalde kaç günde geçiyor bu tikaniklik mahvetti beni aynen zombi gibyim yüz sis gözler mor kanda oturdu gözlerine durum vahim birbirimize dua edelm hemen iyileseliim[/QUOT
Hangi doktorda oldunuz ameliyati
Ve ayrica normalde kaç günde geçiyor bu tikaniklik mahvetti beni aynen zombi gibyim yüz sis gözler mor kanda oturdu gözlerine durum vahim birbirimize dua edelm hemen iyileseliim[/QUOT
Hangi doktorda oldunuz ameliyati
Benimki tanidik bir doktor değil Bagcilar medikalistten Umit Taskin yapti