Burnum çok tikali hic uyuyamiyorum.

Sinoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
150
1
26
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum yeni burun estetigi Oldum 4. Günüm burnum çok tikali hic nefes alamiyorum devamli akinti oluyor korkuyorum herkeste boyle miydi acaba?

burnun tıkalı olması gayet normal birşey ben 1 hafta nerdeyse günde 2 saat uykuyla evin içinde zombi gibi geziyordum tamponlar ve burun içinde kurumuş kan pıhtıları yüzünden. senin daha 4.üncü günün telaşlanma tamponlar çıkınca rahatlıcaksın.

akıntı kısmına gelince bende akıntı hiç olmadı desem yalan olmaz ona yorum yapamıcam çünkü o konuda tecrübem yok

şifalar dilerim

tamponlar çıkana kadar çekeceksin canım o tıkanıklığı ağzın açık uyumaya alış derim başucunda su ile uyu arada kalkıp ağzını ıslat insanın ağzının içi bir tuhafr oluyor ağzı açık uyuyunca uff allah yardım etsin ne saçma bi durumdu :18: akıntı çok feci bişeydibenim çok midem bulandı ondan sürekli istifra bile ettim iki kez oldum ilkinde problem yaşamadım ama ikincisinde resmen kan kokusu ve akıntılar beni mahvetti sürekli midem bulanarak gezdim . tampon çıkınca da devam etti kanama ve akıntım yavaş yavaş toparlandı ama seninki öyle olmaz inşallah :16:

Benim Tamponum ikinci günün sabahına çıktı şuan sadece atel var burun deliklerim açık. Acaba kulak çöpüyle temizlesem mi? Çok teşekkürler :53:

Ve ayrica normalde kaç günde geçiyor bu tikaniklik mahvetti beni aynen zombi gibyim yüz sis gözler mor kanda oturdu gözlerine durum vahim birbirimize dua edelm hemen iyileseliim

tampon alındıktan sonra tıkanıklık olmamalı ya. gecıcı olarak bı kac saat sonra oldu, ve duzeldi . sonrasında da hiç tıkanmadı benim.
yalnız ben düzenli olarak göz pomadımı ve okyanus suyumu kullanıyorum. aksatmadan .pomad yaraları kabukları yumusatıyor, kulak çöpüyle kibarca içerilere sürüyorum , 30- 45 dk sonra da iki fıs fıs , ne varsa çıkıyor, tampon yoksa sümkürebilirsiniz ,burnu sıkmadan
geçmiş olsun

Benim Tamponum ikinci günün sabahına çıktı şuan sadece atel var burun deliklerim açık. Acaba kulak çöpüyle temizlesem mi? Çok teşekkürler :53:

ne kadar çabuk çıkarmışlar tamponlarını ben salı günü oldum ameliyatımı tamponlarım cumartesi çıkıcak akıntı bendede var zaten 48 saat olmadı ameliyat olalı okyanus suyu falan kullan iyi geliyo

Benim aameliyatim tamponsuzdu ilk baslarda nefes problemi normal saniyorum herkes yasiyor
Bu c7martesi bana 3 hafta olacak benimde nefesim yeni yeni duzeliyor ilk hafta koku alamamistim ben
Teramicin giz pomadi ile kulak copu yarmi ile ilk 15 gun gunde 3 kez temizliyordum
Ozellikle yatmadan onc3 burun temizligi onemli
Zaten turkiyedeki kulak coplerini bitircez kizlar yakinda :)))

Benim aameliyatim tamponsuzdu ilk baslarda nefes problemi normal saniyorum herkes yasiyor
Bu c7martesi bana 3 hafta olacak benimde nefesim yeni yeni duzeliyor ilk hafta koku alamamistim ben
Teramicin giz pomadi ile kulak copu yarmi ile ilk 15 gun gunde 3 kez temizliyordum
Ozellikle yatmadan onc3 burun temizligi onemli
Zaten turkiyedeki kulak coplerini bitircez kizlar yakinda :)))

Haha evet gerçekten öyle doktorum kulak çöpü kullanma dedi bende peçete kivirip kullanıyorum 6. Günüm bugün akinti çok. Çok azaldi ama hala çok tikali sadece sol taraf hafif acik. Cumartesi alcim alincak bakalim inş güzel olmuştur çok korkuyoruuum -.-

Hayret ya kulak copu olmadan cok zor hatta bi kere evde kimse yoktu benim bitti
Yak8ndaki bi yere alcili gitmeyim diye gidip alamadim nefesim cok tikandi
Kulak copu su siralar cok degerli benim icin :)))ucuna ilac silipben hep oyle temizliyorum

Hayret ya kulak copu olmadan cok zor hatta bi kere evde kimse yoktu benim bitti
Yak8ndaki bi yere alcili gitmeyim diye gidip alamadim nefesim cok tikandi
Kulak copu su siralar cok degerli benim icin :)))ucuna ilac silipben hep oyle temizliyorum

Hahah ince yapiyorum pecetenin ucunu kullanıyorum öyle sizin kaç gün oldu alcilar cikti miii

Benim 9. Gun alci cikti 17. Gunde bandajlar cikti
Ilk etapta cok yadirgadim piskolojim cok bozuldu gercekten burun sirti cok ince gozukuyordu yapismis gibi ucu kalkikti felaketti
Biraz indi simdi burun sirtida biraz duzeldi bu gun 20 gun olcak bu gun moralim biraz dah a iyidi
Burnum fena degil bi iz varsadece simdilik tek derdim biraz daha icunun inmesi hala bana cok kalkik geliyor biraz daha inse burnum daha dohal gozukecek artik yavas yavas kabulleniyorum zamanla alusacagim insallah
Benim burnum cok dusuk degildi kemerde yoktu yalniz ortadan kirikti bu yuzden yamuktu o duz3ldi ayrica jafif kavis verildi
Birazda kaldirmis doktor buna ragmrn alisamadim
Burnu kemerli filan olanlar yeni halllerine nasil alisiyor anlamiyorum cok zor
Ben biraz garibim heralde :)))

Benim 9. Gun alci cikti 17. Gunde bandajlar cikti
Ilk etapta cok yadirgadim piskolojim cok bozuldu gercekten burun sirti cok ince gozukuyordu yapismis gibi ucu kalkikti felaketti
Biraz indi simdi burun sirtida biraz duzeldi bu gun 20 gun olcak bu gun moralim biraz dah a iyidi
Burnum fena degil bi iz varsadece simdilik tek derdim biraz daha icunun inmesi hala bana cok kalkik geliyor biraz daha inse burnum daha dohal gozukecek artik yavas yavas kabulleniyorum zamanla alusacagim insallah
Benim burnum cok dusuk degildi kemerde yoktu yalniz ortadan kirikti bu yuzden yamuktu o duz3ldi ayrica jafif kavis verildi
Birazda kaldirmis doktor buna ragmrn alisamadim
Burnu kemerli filan olanlar yeni halllerine nasil alisiyor anlamiyorum cok zor
Ben biraz garibim heralde :)))

Benimde öyle kemer yoktu ucu dusuktu. Sizin daha yeni düşer o buradaki arkadalrin düşmüş hep. Hem biraz hafif kalkik daha hoş duruyor. Alismaya calisin bencee çünkü eminim güzeldir.

Back
X