burnum çokmu yamuk?(resimli)

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
621
kızlar burnum çok mu yamuk ne yapmam gerekiyor izmirde bildiğiniz estetikçiler kimler fazla bi bütçede ayıramıyorum burun deliklerimdede sorun var en iyi ve ucuz yoldan ne yapmam gerekiyor sizce?

Son düzenleme:
canımcım yamuk değil burnun ,biraz kemerli ve aşağı doğru ,çok kötü durmuyo bence ,ama sağlık sorunun veya estetiksel bir sorunun yoksa yaptırmana gerek yok diye düşündüm..

benim burnum da seninkine benziyor ama daha kemerli. önden bakıldığında da yamuk. ben izmirde ufuk bilkaya olucam.günümü aldım

diyorum sadece burun ucu estetiği filan mı yaptırsam hatta yeni bi sistem duydum neştersiz burun ucunu kaldırıyorlarmış kötü dururmu biraz eğim var gibi burnumda kemerlenmeye başlamış

burun yamukluğu öncen belli olacak birşey canım..yandan bunu anlayamayız..önden foto koy..bence yandan kötü değil ama tüm yüzünle nasıl duruyor bilmem

biraz kemer var ucuda düsük
yaptirirsan güzel olur ama gerek yok bence

bence de çok gerek yok gibi ama yine de sen bilirsin.Yaptırırsan da güzel olur tabiki.Fiyat uygunluğu düşünüyorsan malatyaya gel bilge türk bilen yapsın canım:))kuruş para ödemiyorsun sağlık güvencen varsa.

bence kesinlikle yaptırma kötü değil burnun,ben dün oldum ameliyat şu anki halimi görsen düşüp baylırsın!
inan hiç değmez,burnum seninki gibi olsaydı asla yaptırmazdım, 5 saatlik ameliyat geçirmezdim

bence de çok gerek yok gibi ama yine de sen bilirsin.Yaptırırsan da güzel olur tabiki.Fiyat uygunluğu düşünüyorsan malatyaya gel bilge türk bilen yapsın canım:))kuruş para ödemiyorsun sağlık güvencen varsa.

nasıl oluyoki o akannehir izmirdeyim benzemuszemus

Canım bence güzel yaptırma demeyle olmuyo biliorum bende aynı durumdayım ama benimki öndende eğri ve psikolojimi bozuo:sinifsinif: ama diğer arkadaşların da dediği gibi küçücük bi eğrilik için bıçak altına yatma :olmaz: çok ağrılı oluyo ben hemşireyim ordan biliorum. Burnunla barışık ol o kadar kötü durumda olanlar varki haline şükret :teselli: sevg,ler

Nasıl yani. Estetik ameliyatını sigortamı karşılıyor?. Umarım yanlış anladım yoksa bu nekadar yasal birşey bilmiyorum artık.

Son düzenleme:
burnumda bu kadarcık bir sorun olsaydı bıçak altına yatar 20 gündür çektiğim ve dahada cekecek oldugum bu eziyete katlanırmıydım bilmiyorum :) haa evet sonuç güzel oluyor belki mutlu oluyoruz ama senin burnunda kafaya cok takacak birsey yok diye düşünüyorum ama senin ne neler hissettiğin çok daa önemli .iyi düşün sadece kendi kalbini ve hislerini dinle ne istiyorsan onu yap canım ..önemli olan senin ne şekilde mutlu olacagın .

Back
X