Burnum çökük mü yoksa ucu mu şiş?

Aaa ben yazdım özelden diye konuya yazmamıştım😂senin güzel olmuş zaten sanırım derinde kalın değil hemen belli olmuş sonuç😁
Seni gidi seni😝

Beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamiyor desem 😝 ne şişlik ne başka.bir şey kaldı. sanki benim burnum o maskulen, kemikli burun değilde hep buydu 🙂 yarın atarim önden sana😅

Seni gidi seni😝

Beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamiyor desem 😝 ne şişlik ne başka.bir şey kaldı. sanki benim burnum o maskulen, kemikli burun değilde hep buydu 🙂 yarın atarim önden sana😅
Sana yakışmış o burun gerçekten hiç sırıtmıyor yeni olmasına rağmen🧿tamam yarın at bende bakayım😁

Merhaba, burun sırtınız biraz fazla alınmış. 3k denilen burun yapılmış sanırım. Ancak şöyle de bir durum var 2 ay civarı burun sırtındaki ödemin büyük kısmı uçta toplanır. Sırtının oyukluğu belki bu yüzden göze fazla geliyor olabilir. Uçtaki ödemin dağılmasını beklemekten başka çare yok. Zaten supratip denilen bölge şiş görünüyor ödemden. 6 ay dolmadan istediğiniz doktora gidin size net bir şey söylemezler. Sabretmek çok zor bu endişeyle ama şu an için beklemeniz lazım.

Evet, dedikleri gibi burun sırtınız fazla alınmış. Benim de böyle. 2 yıl oldu ameliyat olalı yani bi problem yaratmadı sağlık açısından şu anlık o konuda korkmayın ama estetik açıdan rahatsızsanız doktora gidebilirsiniz 6 ayı tamamladıktan sonra, o zaman sizi daha iyi yönlendirirler diye düşünüyorum.

Yandan sıkıntılı görünmüyor.Ucu indikçe daha normal görünür muhtemelen.Ön profile gelince yanlış yönlendirip üzmek istemem ama önde bir sorun var gibi görünüyor.Bu fotoğrafta göründüğü gibiyse iki ayrı parça gibi görünüyor.Geçiş ayarlanamamış ya da sırt fazla alınmış gibi. Çökük gibi duran kısma dokunduğunuzda farklı olan bir girinti hissediyor musunuz?
Başka doktora görünün bence gerçekleri söyleyecektir.
Bi girinti değilde sanki burnum çökük gibi olan yerden başlıyor gibi elimle dokunduğunda burnumun yukarısı yok gibi

Yandan sıkıntılı görünmüyor.Ucu indikçe daha normal görünür muhtemelen.Ön profile gelince yanlış yönlendirip üzmek istemem ama önde bir sorun var gibi görünüyor.Bu fotoğrafta göründüğü gibiyse iki ayrı parça gibi görünüyor.Geçiş ayarlanamamış ya da sırt fazla alınmış gibi. Çökük gibi duran kısma dokunduğunuzda farklı olan bir girinti hissediyor musunuz?
Başka doktora görünün bence gerçekleri söyleyecektir.
Bi girinti değilde sanki burnum çökük gibi olan yerden başlıyor gibi elimle dokunduğunda burnumun yukarısı yok
Önden sorun var gibi ama bence çekim açısı ve ışıktanda olabilir.yandan biraz fazla oymuş sırtı uçla iyi bağlayamamış ama ucu inin
iyi duruyor. önceki burna göre bu şekilde yapılması gerekmiş olabilir, burun ucu inince daha da oturur. çökme falan zaten yok, nildaya bakma sen. diğer konularda yazdıklarına bakarsan kendini prof ilan etmiş durumda, sadece ameliyatı istediği gibi geçmeyen ve bunun üzerine okuduğu internet bilgileriyle her başlığı doldurup herkesten fotoğraf isteyen bir üye. daha yeni engellenme cezası aldı ve tekrar geldi, lütfen yorumlarına fazla itibar etmeyin. gerçekten bu kadının anlamsız ama kesin tavırlı yorumlarını her başlıkta görmekten de sıkıldım artık, bunu da yazmak istedim. insanların moralini bozmayı amaç edinmeyi anlamıyorum.

Üzgünüm burnunuzun sırtı fazla alınmış. Deri uç kısma yığılmış, tabii ki bir de ödem var.

Back
X