Burnum daha ne kadar küçülecek? (Fotoğraflı)

beyazpapatya33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
483
394
53
Eki Görüntüle 2138385 Arkadaşlar bir ay önce rinoplasti oldum başlarda burnum baya bir şişti doktorum kalın derili olduğum için şişlerimin geç ineceğini söylemişti fakat gidişat onu göstermiyor, yani bu hızla küçülürse burun kalmayacak diye korkuyorum daha ne kadar iner?

ne zaman ameliyat oldunuz ?
Burun ucunuz hala şiş gözüküyor burun ucu şişliği daha uzun bir süre devam ediyor diğer şişlikler zaten 2 ayda falan baya iniyor.
Benim 6.ayım oldu tam iki deliğin ortasındaki kısım biraz şiş onun dışında hepsi geçti.

Tam bir ay oldu evet burun ucu şiş onu biliyorum genel olarak küçülmesinden korkuyorum yüzüm büyük çok minik burun gitmez bence. İkinci aydan sonra büyük bir değişim olmaz değil mi?

Çok büyük bir değişim olmaz sadece burun ucunuz incelir şişliklerin azalmasıyla oda ama genel olarak aynı kalıyor strest yapmayın

Merhaba 2 ay sonra burun ucu dışında yüzde 80 normal haline dönüyor mu?

Merhaba 2 ay sonra burun ucu dışında yüzde 80 normal haline dönüyor mu?

cilt yapısına göre değişiyor mesela benim 3 aya kadar burun sırtımda şişlikler olmuştu ne tarafa yatsam otarafa dönük gibi duruyordu
Aynı doktora arkadaşım ameliyat oldu onun 2 ay bitmeden burun sırtı şişlikleri geçti sadece burun ucu şiş

Ama bu şişliklrr rahatsız edici değil zaten şişlikler inerkende genel olarak burnunuzunnşekli aynı kalıyor öyle cok bariz farklar olmuyor

Çok teşekkürler

Burun estetiği yapılırken hangi yöntemler uygulandı
Burun kanatlarinizi kesmiş sanırım doktor

Burun deliklerinizemi küçültme mi yapti

Burun estetiği yapılırken hangi yöntemler uygulandı
Burun kanatlarinizi kesmiş sanırım doktor

Burun deliklerinizemi küçültme mi yapti
Açık teknikle oldum, benim tek kanatta dikiş vardı burun kanatlarına müdahale edilmedi sanırım ama ne hikmetse küçülmüşler :/ ameliyat notlarında burun kanadı işleminden söz edilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…