• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakhukukadalet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Merhaba,
12 gün önce rinoplasti oldum ve doğal bir burun istedim doktorumdan.

istediğim burunu ekledim (ilk fotoğraf)
düz ve ucu yuvarlak çünkü kendi burun ucum da yuvarlaktı.
fakat benim burnum domuz burnu gibi oldu.
yandan da aşırı kavisli duruyor. yani kavisli istesem nasıl olurdu acaba

bu burun böyle mi kalacak ne olur söyleyin psikolojim bozuldu alçılar çıktığından beri ağlıyorum.

Son düzenleme:
6 ay sonra bambaşka olacak. Savret daha cok erken. Önce viraz kalkık yapıyorlar cünkü zamanla düşüyor oturuyor şekli. Benimki de domuz burnu gibiydi 5.aydan sonra iyice düştü ve tam istedipim gibi doğal bir gorunume kavuştu. Çok guzel olmuş güle güle kullan daha da guzel olacak zamanla.emin ol buna. Mesela benm yengem dedi hiç kaldırmayın doktor çok kaldırmadı simdi diyo keske azıcık daha kaldırsaydı eskisinden farkı yok 😄.

6 ay sonra bambaşka olacak. Savret daha cok erken. Önce viraz kalkık yapıyorlar cünkü zamanla düşüyor oturuyor şekli. Benimki de domuz burnu gibiydi 5.aydan sonra iyice düştü ve tam istedipim gibi doğal bir gorunume kavuştu. Çok guzel olmuş güle güle kullan daha da guzel olacak zamanla.emin ol buna. Mesela benm yengem dedi hiç kaldırmayın doktor çok kaldırmadı simdi diyo keske azıcık daha kaldırsaydı eskisinden farkı yok 😄.
burun sırtımı fazla törpülemis gibi geldi bana 🥲 umarım bu burun ucunun kalkıklığından öyle görünüyordur

öncesi sonrası var mı acaba fotoğraflı olarak görmeye çok ihtiyacım var 🥲

öncesi sonrası var mı acaba fotoğraflı olarak görmeye çok ihtiyacım var 🥲
Var özelden atayım sana. Burun sırtında burun ucun düşünce daha normal gözükür. Benim çok ödem vardı ama ilk hali çok kötüydü senin gene baya iyi duruyo masallah ödem yok cok fazla 😂

Çok güzel olmuş 4 ay sonra daha güzel olacak şuan burnun şiş. Kolumella bile duzelecek sakın üzülme. Önceden nasıl bi burnun vardı ki minnacık duruyor muhtemelen kötü değildi

domuz burnuyla alakası yok bence de. Zaten daha çok erken oturması için

Burnun şuan güzel duruyor bence.
Görümcemde oldu başlarda bi tuhaftı yüzü herkes çok kötü filan dedi sonra zamanla oturdu heralde iyi şuan.
Bence sabret zaman ver oturması lazım ki şu halşyle de güzel

Çok güzel olmuş 4 ay sonra daha güzel olacak şuan burnun şiş. Kolumella bile duzelecek sakın üzülme. Önceden nasıl bi burnun vardı ki minnacık duruyor muhtemelen kötü değildi
masa fotografım boyleydi küçücük mü kalmış 😓

Eklentiler

• IMG_7639.webp
    IMG_7639.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 830
12 günde burnunuz nasıl bu hale geliyor, ödem bile yok. Bana ikinci kez atel takıldı ve yüzüm gözüm burnum hala şiş. Benim de 13. günüm 🫣

Merhaba,
12 gün önce rinoplasti oldum ve doğal bir burun istedim doktorumdan.

istediğim burunu ekledim (ilk fotoğraf)
düz ve ucu yuvarlak çünkü kendi burun ucum da yuvarlaktı.
fakat benim burnum domuz burnu gibi oldu.
yandan da aşırı kavisli duruyor. yani kavisli istesem nasıl olurdu acaba

bu burun böyle mi kalacak ne olur söyleyin psikolojim bozuldu alçılar çıktığından beri ağlıyorum.
Şuan çekindiğim icin fotoğrafimi paylasamiyorum ama sunu söyleyebilirim benim sizinkiyle aynıydı masadaki görüntünuzude baktim o bile ayni 😂 yüzümdeki ödemeler 1 yil gitmedi nerdeyse 2 yıl sonu tam oturdu oksr güzel olduki sizde biraz zaman ama suan bile cok güzel daha güzel olcak ucu hafif inecek odemler gecicek burun tam oturacak bayılacaksınız 😍😍 şimdi bile cok güzel

Back
X