Burnum domuz burnu gibi ve yamuk gibi :(

BeyazKaranfil11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
429
53
48
Merhaba, başka bir konu daha açtım ona kimse cevap vermedi o yüzden tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Kalın deriliyim çok araştırdım bugün 17. günüm ama çok fazla şişikmi şeklimi kötü anlamadım :KK43: Delikler asimetrik üst dudağım inceldi şişlikten bi garip yani sizce bu şişlikler inermi ucu çok fazla top gibi :KK43: İncelirmi ucu?

Domuz burun modeli boyle olmuyor. Ödem var ama yine de beğenemedim. Burun deligi, oval şeklinde olmalı (ortalama)Değişik bir şekil vermiş,burun deliği uç noktaları dışa dogru açılıyor (ücgen olusturmus)😏 Yandan fena değil,çok da küçülmeyecektir.Findik burun olmaz ama biraz daha kibarlasir.

Ödem.gibi geldi bana.

Öncelikle geçmiş olsun.Bu dönemde burun en şiş halinde oluyor zamanla hatları belirginleşiyor.Herkes bu süreci o kadar farklı yaşıyor ki şimdi ne desek boş. Aynaya çok bakmadan zaman geçirmeye ,iyileşmeye bakın.İnceledikçe kötü görür,kendinizi de kötü olduğuna inandırır zamanla iyileştiğini farketmeyecek hale getirirsiniz.

Doktor çok ödem var dedi ama nekadarı gider bilmiyorum kalın deriliyim birde ödem atmak için bi iğne varmış bilgisi olan varmı?

Aslında önden şöyle bu görüntüyü ben beğendim ama çok fazla şişlikten dolayı belki bilmiyosum asimetri var deliklerinde bide yandan çok kalkık duruyor umarım şişliktendir çok top gibi çünkü ucu

Eklentiler

• F0B8F0BB-1E81-4CA8-8D92-6EA1ED09CE15.webp
    F0B8F0BB-1E81-4CA8-8D92-6EA1ED09CE15.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 317
kime yaptırdınız özelden paylaşır mısnız bence burnunuzda çok ödem var öncesinden daha şişkinse kesin ödemlidir diye düşünüyorum

Aslında önden şöyle bu görüntüyü ben beğendim ama çok fazla şişlikten dolayı belki bilmiyosum asimetri var deliklerinde bide yandan çok kalkık duruyor umarım şişliktendir çok top gibi çünkü ucu
Yandan çok kalkık filan değil, gayet iyi ayarlamış. Bende bu kadar çok ödem olmamıştı ama kalın derili olduğunuz için çok şişmiş olabilir, beklemekten başka yapacak bir şey yok. İğneye gerek yok bence, kendi kendine geçsin. Çok tuzlu şeyler yemeyin. Ayrıca taze ananas yiyin diyorlar ödem için.

Yandan çok kalkık filan değil, gayet iyi ayarlamış. Bende bu kadar çok ödem olmamıştı ama kalın derili olduğunuz için çok şişmiş olabilir, beklemekten başka yapacak bir şey yok. İğneye gerek yok bence, kendi kendine geçsin. Çok tuzlu şeyler yemeyin. Ayrıca taze ananas yiyin diyorlar ödem için.
Tahminen nekadar süre sonra şişlikler baya inmiş olur tamamen geçmesi 1 yılı bulur biliyorum ama büyük kısmı geçse onada razıyım. Şuan 18. günüm.

Merhaba ben yıllardır burun estetiğini araştırıyorum. Hatta olmak istediğim doktor için başlıkta açtım. Çok fazla ameliyat olduğumdan ameliyattan korksamda burun estetiği olmayı çok istiyorum. İzmirde Prof. Dr. Murat Songu beyle iletişim kurdum. Ameliyat sonrasında ödem olacağını söyledi. 5-6 ay içerisinde geçer dedi. Bol su içmek gerekiyormuş.
Acaba ağrınız çok oldu mu

Merhaba ben yıllardır burun estetiğini araştırıyorum. Hatta olmak istediğim doktor için başlıkta açtım. Çok fazla ameliyat olduğumdan ameliyattan korksamda burun estetiği olmayı çok istiyorum. İzmirde Prof. Dr. Murat Songu beyle iletişim kurdum. Ameliyat sonrasında ödem olacağını söyledi. 5-6 ay içerisinde geçer dedi. Bol su içmek gerekiyormuş.
Acaba ağrınız çok oldu mu
Hayır hiç olmadı. Hatta kaburgadan kıkırdak alındı. Oda hiç acımadı.

Tahminen nekadar süre sonra şişlikler baya inmiş olur tamamen geçmesi 1 yılı bulur biliyorum ama büyük kısmı geçse onada razıyım. Şuan 18. günüm.
Benim yaklaşık 2 ay sonra küçülmeye başlamıştı. İlk iki ay büyük görünüyordu burnum. Sonra yavaş yavaş küçüldü, şu an 6. aydayım, daha da küçülebilir belki.

Merhaba, başka bir konu daha açtım ona kimse cevap vermedi o yüzden tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Kalın deriliyim çok araştırdım bugün 17. günüm ama çok fazla şişikmi şeklimi kötü anlamadım :KK43: Delikler asimetrik üst dudağım inceldi şişlikten bi garip yani sizce bu şişlikler inermi ucu çok fazla top gibi :KK43: İncelirmi ucu?
Önceki hali var mı onu da paylaşır mısınız?

Daha baya iner . Benim de başta böyle geniş büyük görünüyordu. Hatta inmez sandim ama baya indi.

Kalın derili değilseniz çok uzun sürmez. Benim 4. Aydan sonra gözle görülür şişlik kalmadı yani o günden beridir burnum değişmiyor

Back
X