Burnum düşük ve uzun mu duruyor

denizkizi12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
3
0
1
29
Burun estetiği oldum 7 aydayım ama burnum cok uzun geliyo bana - ve sanki cok düşükmüş gibi özellikle carpraz profilden ya da kamera aşağıdayken resim cekinince cok kötü cıkıyor . Burnum ucunda ki ödem hala gecmedi . Gecince daha cok düşer diye korkuyorum . Ya da ödem gecince burnum daha kucuk dururmu delirmek üzereyim . Yardımcı olun

Foto atman lazım yorumlamak için on ve yan özelden de olur

Eklentiler

• 29AC328B-A51C-49C5-8B1D-47242284D5DD.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 906
  • BA2D09A0-BD7B-47B4-A79B-305BF9B9031C.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 816
  • D92AAD54-ED92-4525-9A2E-B88E128ECE45.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 751
  • 365B1939-5709-4589-9B6A-9B5818A9D7F7.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 728
Evet tip bölge uzamış. Böyle olmaması lazım.. kanatlar güzel sis değil,sırt güzel,burun ucu kırılma noktasından sonra sarkmış. Düşme payı vermemiş, 7 ay olmuş kalkacağını sanmıyorum değişmez..

Değişir ama iyi yönde değişmez yani daha da sarkak ama kalkmaz. 7 aylık burun ucu böyle mi olur,doktor bunu nasıl hesap edemez hangi doktora güveneceğiz !

Bana resimlerden gayet güzel gibi gözüktü

Bence güzel çok bir sorun görmedim biraz kalkık olsa daha güzel olurdu ama bu saatten sonra kalkmaz bir bütün olarak bence başarılı.

Bu burnun neresi güzel arkadaşlar yapmayın,üyede gitmiş Bende mi bir ariza var sırt ile uç bağlantısı kopmus,uc uzamış.. 7 aylık burun böyle mi olur...

Bu burnun neresi güzel arkadaşlar yapmayın,üyede gitmiş Bende mi bir ariza var sırt ile uç bağlantısı kopmus,uc uzamış.. 7 aylık burun böyle mi olur...
Valla ben kendi burnumla kıyaslayınca burnum böyle olsa sevinir revizyon olmazdım tabi önden görmedimde.şans işi bence kötü bir görüntü yoksa uğraşmaya değmez.

Bence burnunuz uzun durmuyor sadece biraz daha kalkık olsa daha iyi dururdu. Merak ettiğim şey bu düşüklük sonradan mı oldu yoksa ilk açıldığından beri böyle mi?
benim şu an ne çok kalkık ne de düşük tam istediğim gibi yani ilk günden beri öyle.. illaki düşecek diye bir şey var mı bunu merak ediyorum. Bende de düşme payı yok çünkü olması gerektiği kalkıklıkta yapılmış

Çekim açısına göre farklı çıkmış.Kiminin açısından dolayı düşük gibi duruyor. Beklenti daha kalkıksa düşük gelebilir ama normal bence.Benim burnum da normal sınırlarda ama ben her aynaya bakışımda ‘Düşük bu burun.Keşke daha kalkık isteseydim’derim.

Merhaba siz kime olmustunuz ameliyatinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…