Burnum hakkinda yorum istiyorummm...

TENEDEOS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
84
14
88
İstanbul
Merhaba burnumdan 4 ay once ameliyat oldum ve ameliyat oldugumu bir kisi bile farketmedi...Simdi kalkik da gorunmuyor.Ikinci kez ameliyat olsam mi diye takildim kaldim.Resim koyuyorum ve yorumlari bekliyorummm:

Merhaba burnumdan 4 ay once ameliyat oldum ve ameliyat oldugumu bir kisi bile farketmedi...Simdi kalkik da gorunmuyor.Ikinci kez ameliyat olsam mi diye takildim kaldim.Resim koyuyorum ve yorumlari bekliyorummm:
Gayet guzel gozukuyor. Dogal oldugu icin anlamiyorlar zaten. En iyi estetik anlasilmayanmis diyor doktorlar. Bence gerek yok ama icinize sinmediyse ucunu az kaldirtabilirsiniz.

Kemikte biraz çıkıntı var gibi görünüyor belki resimdendir ama çıkıntı varsa onun da törpülenmesi gerek ve ucu biraz kaldirilabilir bence de

merhaba, burnunuz cok cok guzel olmus :nazar: asırı dogal kesinlikle elletmeyin derim. daha iyi iyinin dusmanıdır derler simdi kas yaparken goz cıkartırlar aksiyona gerek yok. bana ozelden doktorunuzun ismini yazabilir misiniz? gidip gorusmek isterim

Ben diş hekimiuim bizim bir hocamız vardı hep şey derdi ' eğer ki yaptığım diş sonradan yapıldığı belli oluyorsa ben onu başarısız olarak degerlendiriyorum, ne kadar doğal durursa o kadar basarili' .Ben de aynen katılıyorum sözüne. Her gören aaa sen ameliyat mı oldun derse daha kötü. Çok yapmacık duruyor demektir. Gayet doğal ve düzgün olmuş daha ne istiyorsunuz. Bence doktorunuz başarılı bir iş yapmis.

Teşekkürler yorumlara. Yakınlarım gayet güzel, sakın ikinci kez ameliyat falan düşünme diyor ancak beni üzmemek için mi öyle söylüyorlar emin olamadığım için beni hiç tanımayanlardan yorum almak istedim. Doktorumun adı çok sorulmuş. Vermek isterdim ama veremiyorum; çünkü kendisi adının duyulmasından hiç hoşlanmayan kıl birisi. Babamın arkadaşı olduğu için babamın da zorlamasıyla ona ameliyat oldum. Burada böyle bir konu açıp resim koyduğumu duysa bana çok kızar...Kendisi standart bir kulak burun boğazcı, estetik konusuyla hiç alakası yok sadece deviasyon ameliyatı olunca biraz da törpülüyor toparlıyor işte. Bana kalsa bir estetik cerraha ameliyat olup daha havalı bir burun yaptırırdım ama babamı ikna edemedim, babam da doktor (alanı başka) olduğu için onun uzman görüşüne de güvendim ama tam olarak memnun olamadım işte...

Hayır kesinlikle ikinci bir ameliyatı düşünmeyin çok hoş ve doğal görünüyor ben bayıldım

Çok doğal olmuş, bence ellermeyin çünkü revizyonlar genelde daha zor ve sorun yaşama ihtimali daha yüksek bildiğim kadarıyla. Ama haklısınız, insan yaptırınca biraz havalı extra bir güzel olsun istiyor

Kimsenin fark etmemesi bence güZel bir detay demekki doğal bir buruna sahip olmuşsunuz.
Ki bence de gayet doğal görünüyor.

Kemiği surata yapışacak şekilde törpüleyip ucunu da havaya kaldırınca bence o burun rezil görünüyor.

Her ne kadar bu tarif ettiğim şekilde talep edilsede bence doğal sonuçlar her zaman daha güzel görünüyor.

İyisolur, peki şimdi memnun musunuz
Özelden attım size iki fotoğraf. Hiç memnun değilim halen. 1 sene sonra sadece ucunu kaldırtmaya yönelik bir operasyon düşünüyorum cesaret edebilirsem tabii. Fotoğraflara bakıyorum yüz ifademi zerre kadar değiştirip güzelleştirmedi bu operasyon; aslında bu da bir başarı, hem o kadar aç opere et ama hiç bir şey değiştiremeden geri kapat ( eskiden biraz kemer vardı o gitmiş oldu sadece)...Benden sonra benden cesaret alıp 3 arkadaşım daha burun ameliyatı oldu; estetik cerrahlara gittiler onlar onların kalkık minik burunlarını gördükçe üzülüyorum; keşke ben de bir estetik cerraha gitseydim diye...Doğal ve kalkık olamıyor mu yani; bunu başaran iyi doktordur bence...

Resim soranlara:
Kaldirdim baktikca sinirim bozuluyordu.Tek burun kisminin resmi olup yuzun tamami olmayinca daha bir cirkin duruyor bir de...isteyene ozelden yollarimmmm ; )

Back
X