BURNUM İÇİN BAŞVURDUM AMA...

piqtumya21

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
7
9
6
35
Merhaba arkadaşlar ben başlıkta ismi geçen doktora burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumda daha önce kırılmadan kaynaklı yamukluk vardı. Fazla detaya girmeden anlatmak istiyorum.Doktor bey muayenehanesinde bilgisayarda burnumun nasıl olacağı ile alakalı çizim yaptı. Fakat resimdeki ile alakasız son derece yapay görünen asimetrik bir burnum oldu . her sorduğumda ödemler indiğinde güzel olacaktır diye cevap verdi kendisi fakat ödemler geçtikçe daha kötü oldu . Bu süreçte psikolojik olarak çok yıprandım ..3 ayrı doktora muayene oldum ve burnumdan çok fazla kıkırdak çıkarıldığını söylediler ve revizyon ameliyatı için 25 ile 30 bin arası para talep ettiler. Ben mağdur oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum yaşadıklarımı paylaşmak için bu konuyu açtım. Ayrıca bu süreçte aynı doktora mağdur olan birçok insan tanıdım .Kişisel görüşümü beyan etmek adına bahsi geçen doktoru önermiyorum. Umarım bu konu silinmez çünkü herhangi bir suçlama vs söz konusu değil ben bir vatandaş olarak tecrübemi paylaştım . forum yöneticileri bu konuda daha duyarlı olabilirlerse sevinirim . Umarım karşınıza hep iyi insanlar çıkar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…