Burnum iğrenç

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Merhaba ameliyat olmadan önce bu bölümü çok takip ediyordum ama böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi :KK43:

Doğal bir burun istememiştim kalkık ve küçük olsun dedim:KK43: su anda 2 ay oldu burnum iğrenç her ne kadar düşünmemeye çalışsam da çok kafaya takıyorum:KK43:
https://resmim.net/f/ghTHWx.png

3.ay bitti burnum çok değişti çok memnunum şu ann

Son düzenleme:
Burun ucunda ödemler var, benim de ilk aylarda burun ucum top gibi görünoyurdu ama ödemler indikce o görüntü gitti, özellikle yandan cok belli oluyor, istersen resim yollayabilirim cnm

Burnunuz gayet olmasını istediğiniz gibi olmuş sadece ucu şiş zamanla biraz daha iner hala beğenmezseniz ucunu tekrar yaptırırsınız biraz zamana bırakın takmamaya çalışın

Bana burun delikleriniz çok ufak geldi gerçi nasıl istemiştiniz bilemiyorum . Ucu da çok geniş top duruyor ama şişlik geçince düzelir inşallah . Daha üzülmek için çok erken olmadı revizyon olursunuz her şeyin bir çözümü vardır

Bana burun delikleriniz çok ufak geldi gerçi nasıl istemiştiniz bilemiyorum . Ucu da çok geniş top duruyor ama şişlik geçince düzelir inşallah . Daha üzülmek için çok erken olmadı revizyon olursunuz her şeyin bir çözümü vardır

Burnum aşırı derece de büyük geliyor ve hiç kalkık değil şiş duruyor ucu evet

Kalkik burun ucu asla dogal durmuyor 5 metre oteden ameliyatli oldugu belli oluyor ve burun ucunuz zaten fazlasiyla kalkik daha ne kadar havada duracakti ki?

Bende 5 metre öteden ameliyatlı olduğu belli olan bir burun istedim ama öyle değil iğrenç iste

Burnum aşırı derece de büyük geliyor ve hiç kalkık değil şiş duruyor ucu evet
Çok gerginsin şu an anlıyorum aynı aşamaları yaşamış ve hala mutluluğu yakalayamamış biriyim . Benim 6 ayı geçti ve o top gibilik geçmedi . Ben bunun şans işi olduğuna inanmıyorum doktor kaliteli olmalı kesinlikle. Doktoruna güveniyorsan geçebilir belki sisliktendir başka hastalarının yorumları nasıl? Benimki geçmedi mesela ben 1 yıl dolsun diye bekliyorum revizyon olucam . Ilk başlar bende delirecek gibiydim ama insana Allah başka dert vermesin diyorum . Her şeyin bir çözümü vardir

Çok gerginsin şu an anlıyorum aynı aşamaları yaşamış ve hala mutluluğu yakalayamamış biriyim . Benim 6 ayı geçti ve o top gibilik geçmedi . Ben bunun şans işi olduğuna inanmıyorum doktor kaliteli olmalı kesinlikle. Doktoruna güveniyorsan geçebilir belki sisliktendir başka hastalarının yorumları nasıl? Benimki geçmedi mesela ben 1 yıl dolsun diye bekliyorum revizyon olucam . Ilk başlar bende delirecek gibiydim ama insana Allah başka dert vermesin diyorum . Her şeyin bir çözümü vardir

Doktorumun yorumları iyi genel anlamda benim ilk ay burun sırtı çok kalındı şişti o bayağı inceldi şimdi umarım burun ucum da iner şişliği...

https://resmim.net/f/SAl4UP.jpg

Sorun aşırı büyük olması ya ve hiç kalkık değil istediğim burunla alakası yok ve ben istediğim burunu defalarca gösterdim ameliyata bile elimde resimle girdim sonucu bu kocaman burun olmamalıydı diye düşünüyorum yukarda birinin yazdığı gibi keske 5 metre öteden ameliyatliyim diye bağıran bir burun yapsaydı hiç ders calisamiyorum vizelerim var berbat geçiyor moralim çok kötü:(

Sorun aşırı büyük olması ya ve hiç kalkık değil istediğim burunla alakası yok ve ben istediğim burunu defalarca gösterdim ameliyata bile elimde resimle girdim sonucu bu kocaman burun olmamalıydı diye düşünüyorum yukarda birinin yazdığı gibi keske 5 metre öteden ameliyatliyim diye bağıran bir burun yapsaydı hiç ders calisamiyorum vizelerim var berbat geçiyor moralim çok kötü:KK43:
Oo evet berbat bir psikolojiyle insan ders çalışamaz haklısın. Bence bir daha doktoruna görün ama ilk 6 aydan önce işlem yapamaz ki . Sürekli aynaya bakmamaya çalış ama burun sonradan kalkmaz bu hali düşük geliyorsa revizyon gerekir. Büyüklüğü küçülür biraz daha

Oo evet berbat bir psikolojiyle insan ders çalışamaz haklısın. Bence bir daha doktoruna görün ama ilk 6 aydan önce işlem yapamaz ki . Sürekli aynaya bakmamaya çalış ama burun sonradan kalkmaz bu hali düşük geliyorsa revizyon gerekir. Büyüklüğü küçülür biraz daha

Cokk düşük geliyor ben kalkık istemiştim hiç kalkık yapmamis:(

Burun ucum büyük şişlik ınerse o düzelir ama hiç kalkık değil kesinlikle çok düşük bi burun

Back
X