arkadaslar benimde burnum kalin deriliydi. hatta gittigim birkac doktor cok birsey beklemememi; burnumun cok kuculemeyecegini soyledi.en son tevfik sozenle gorustum ve bana son derece detayli bilgiler verdi. ameliyatta derimide biraz inceltmis; su an hala sargilarim var ama burnum minnos bir burun olmus;ustelikte yandan cok guzel bir kavisi var. bugun sargili fotolarimi ve oncesini ekledim. resmen hasmetli burnum gitti yerine findik bir burnum var. ustelik benim icinde de cok problem vardi(konka;c seklinde deviasyon;konka bluoza) onlarda halloldu;super nefes alabiliyorum artik:)
arkadaslar benimde burnum kalin deriliydi. hatta gittigim birkac doktor cok birsey beklemememi; burnumun cok kuculemeyecegini soyledi.en son tevfik sozenle gorustum ve bana son derece detayli bilgiler verdi. ameliyatta derimide biraz inceltmis; su an hala sargilarim var ama burnum minnos bir burun olmus;ustelikte yandan cok guzel bir kavisi var. bugun sargili fotolarimi ve oncesini ekledim. resmen hasmetli burnum gitti yerine findik bir burnum var. ustelik benim icinde de cok problem vardi(konka;c seklinde deviasyon;konka bluoza) onlarda halloldu;super nefes alabiliyorum artik:)
arkadaslık isteğin için çok tesekkür ederim bu sitede yeni olduğum için pek fazla girmiyorum. anladığım kadarıyla burun ameliyatı olmayı düsünüyorsun.bence burnun cok güzel.ama mutlaka olacam diyorsan bide dr.h.fatih öktemle görüş derim kendisinin ankara ümitköyde muayenehanesi var.
benim burnumda kalın deriliydi doktoruma güvendim elimden başka birşey gelmiyordu zaten :)
ani bir kararlar gittim ameliyat oldum şu an sonuc beklıyorum. hayırlısı artık
Burnun kalın derili olduğunu nasıl anlayabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?