Burnum küçülür mü

Merhaba burunlarımız gerçekten benziyor Benim ilk halimde aşırı düşük bir burundu Haliyle uzun görünüyordu Doktor kemeri alıp kaldırınca yüzümün ortasında minicik kalmış gibi hissettim ve alışamadım Sürekli ağlıyordum:KK43:(( Ama zamanla burun oturuyor ve yüzünüzle bütünleşiyor inanın Benim 20.gün ve baya baya alıştım Sizde de öyle olacak Ayrıca o kadar şanslısınız ki çok iyi bit doktora denk gelmişsiniz ve yüzünüze aşırı yakışan bir burun olmuş Herkese nasip olmuyor malesef Parasıyla rezil olan o kadar kişi gördüm ki
Aynen öyle şanslıymış

Merhaba burunlarımız gerçekten benziyor Benim ilk halimde aşırı düşük bir burundu Haliyle uzun görünüyordu Doktor kemeri alıp kaldırınca yüzümün ortasında minicik kalmış gibi hissettim ve alışamadım Sürekli ağlıyordum:KK43:(( Ama zamanla burun oturuyor ve yüzünüzle bütünleşiyor inanın Benim 20.gün ve baya baya alıştım Sizde de öyle olacak Ayrıca o kadar şanslısınız ki çok iyi bit doktora denk gelmişsiniz ve yüzünüze aşırı yakışan bir burun olmuş Herkese nasip olmuyor malesef Parasıyla rezil olan o kadar kişi gördüm ki
Çok teşekkür ederim galiba daha çok yeni burunlarımız o yüzden böyle hissediyoruz :)

1 yıllık burun estetiği olan ve memnun olmayan biri olarak sizi yorumluyorum. Gsyet güzel yapmış çok değilmişsiniz ve güzelleltirmiş sizi. Ya amelyat amacına ulaşmış. Bende çoğu kişi durumun eşit olduğunu Hatta doğal halimin daha da güzel olduğunu söylediler. Uzun süre bunalıma girdim kabustu. Sen Gayet iyisin zamanla hafif iniyor burun. Doktorunun adı ne merak ettim burun kanatlarını da biraz dikmiş galiba bende de öyle yapsaydı burnum sivri önde olmazdı
Şuan nasıl alışabildniz mi burnunuza, İzmirde Onur Gündoğana oldum ameliyat burun kanatlarında bir oynama yapılmadı eğrilik düzeltildi et alındı burun ucu desteklendi

Bende bir ay once depresyondaydim 4 kilo kaybetim kendimi eve kapattim , cok kuculmus ve kalkikti burnum, odemler gitikce burun ucu indi ve sanki uzadi burnum suan iki ay olcak mutluyum hata uzun zaman gormedigim insanlar anlamadi estetik oldugumu 😄

Yüzüne orantılı olmuş gayette yakışmış önceki halinden %100 daha güzel olmuş çokta küçük durmuyor

Bende bir ay once depresyondaydim 4 kilo kaybetim kendimi eve kapattim , cok kuculmus ve kalkikti burnum, odemler gitikce burun ucu indi ve sanki uzadi burnum suan iki ay olcak mutluyum hata uzun zaman gormedigim insanlar anlamadi estetik oldugumu 😄
Ben 1. Ayımdayımm vee sabahları şişliklerim artıyor sizde de durum böyle mi :)

Iki ay olcak benim hala sisiyor , sizin burnunuz cok guzel gorunuyor bir aylik olmasina ragmen , benimki cok kotu gorunuyordu ilk aylarda ... bence endiselenmeyin burnunuz cok yakismis size

Burnumun 28 günlük eski burnum uzun ve inceydii(ekliyorum onu da fotoğraf olarak) şimdiki burnuma alışamıyorum gözüme küçük geliyor ödemlerim de var ödemler indikçe daha da küçülür mü yoksa bu boyutta kalır mı sizce
Cok güzel olmuş harika ,3kez revizyon olmuş biri olarak söylüyorum, 6.aya kadar biz incelir,kalkikligida biraz düşebilir.kucuk değil.tam kıvamında olmuş

Burnumun 28 günlük eski burnum uzun ve inceydii(ekliyorum onu da fotoğraf olarak) şimdiki burnuma alışamıyorum gözüme küçük geliyor ödemlerim de var ödemler indikçe daha da küçülür mü yoksa bu boyutta kalır mı sizce
Resimlerinize baktım çok güzel bir burun yapmış doktorunuz bende rinoplasti ameliyatı oldum ama sanırım benim istediğim gibi burun olmadı sanki kemeri alınmış gibi yine büyük bir burun var yüzümde kavisli hafif kalkık bir burun istemiştim oysa 🥺 henüz 15 gün oldu ameliyat olalı bakalım ödemlerim geçince neye benzeyecek acaba 🥺😭 sizinkini çok beğendim ben ❤️

Back
X