Burnum =(((( mutsuzum =(

bence gayet hoş görünüyor,sıkıntı yaptığın kadar yok ,sadece 2 fotoda fotoyu çekme açından kaynaklı burun ucunda yuvarlaklık var gibi ,ama dediğin gibi yamuk yumuk filan değil sıkma canını..

çok güzel olmuş hiçte üzüleceğin bişey yok. şutarafagitti

evet herkes beğeniyor ama bilgisayarın kamerasından bakınca yamukluk orantısızlıklık hat saafhada =( ama tesellim eskisinden katkat iyi tşk ediyorum :):dance:

evet herkes beğeniyor ama bilgisayarın kamerasından bakınca yamukluk orantısızlıklık hat saafhada =( ama tesellim eskisinden katkat iyi tşk ediyorum :):dance:

takıntı yapmışsın sen ondan öyle.orantısızlık filan göremedim ben:1rolleyes:

kızlar ben yeni üye oldum bende estetik kurbanlarındanım kbb ya oldum mahvetti bu işi estetikçiler yaparmış şimdi revizyonu çapada olmayı düşünüyorum mafoldumbenmafoldumben

Resimlerini göremedim ama , bilgisayar kamerasının kesinlikle yanılttığını söyleyebilirim .Sanırım kamera ile ilgili bir olay ve görüntü normal olarak yansımıyor.Normalde gördüğümüz görüntü ile ilgisi yok.Aynı denemeyi iki tane ayna ile de yapabilirsiniz.Karşınızdaki aynaya direk olarak değil de elinizdeki aynayı diğer aynaya hedefleyerek bakın .Görüntü tamamiyle asimetrik bir görüntü oluyor.Benim tavsiyem kamera görüntülerine değil normal görüntünüze bakmanız.Yoksa kamera görüntüsüne takılırsak her tarafımız yamuk yumuk çıkıyor :)))

Back
X