Kesinlikle sansliyizAklımdan geçenleri sen yazıyorsun yok böyle bir şeyben de diyecektim, biz kadınlar bu konuda avantajlıyız. Farklı bir saç rengi, makyaj stili, kıyafet tarzı, hatta saç modeli ile bile çokk farklı gözükebiliyoruz. Ben kendi yüz hatlarıma benzeyen kişilerin makyaj videolarını takip ediyorum. Onları izleyerek geçenlerde bir makyaj yaptım arkadaşım çok beğendiğini söyledi. Her zaman buluşuruz bir kere bile öyle söylememişti.
Cesaretim olsa yaptirirdimYaptır
Evet çok doğal estetiklerde oluyo ama dediğiniz gibi ne olacak belli olmuyor paranız size kalsın :)Tesekkurler , vazgectim zaten guzelde olabilir ama cok kotu sonuclarida olabilir o riske degmez cunku nefes almamda hicbir problem yok. Takintimi beynimde bitiricem mecbur...
Teşekkür ederim , ama yandan rahatsiz oluyorum onuda beynimde bitiricem artık saolunyani zaten ameliyat olmussunuz gibi güzel bir burna sahipsiniz neden böyle birseye ihtiyac duydunuz ki bence yüzünüze çok uyumlu kesinlikle düşünmeyin bile
Teşekkür ederim , dışardan bir gözün yorumuyla biraz daha rahatladimbence hiç yaptırma gerçekten çok güzel
Size ciddi anlamda söylemek istiyorum burayi bende yıllardır takip ediyorum burada olumsuz yorumlar beni de cok korkutup vazgecmemi sağlıyordu ben labioplasti ameliyatı yaptirmak istiyordum her istedigimde buradaki yazilanlari okuyup vazgeciyordum bir kac tane olumluyu ciddiye alıp oldum ve okadar memnununmki hayatımda aldığım en güzel karar daraltmada yapildi 37yasimda genc kiz gibi hissediyorum kendimi buraya genelde olumsuzluk yasayanlar yazdığını farkettim ben memnunum fakat konu açmadımBenim burun yandan kemerli ötesi baya bi kemer var ama önden fena görünmüyor. Kalın derili ince derili muhabbeti var bir de ameliyat masasındaki burun şekli bazen ameliyattan aylar sonra birebir aynı olmuyor deforme falan oluyor. Buraya üye olmadan önce aklımda yaptıracağım kişiler listesi bile vardı. Burada konulara baktıktan sonra artık düşünmüyorum. Anca ileride maddi gücüm yerinde olur, revizyonu da karşılayacak param olur o zaman düşünebilirim
Tabikide olumlu deneyim yasayanlar paylasma geregi duymuyo katiliyorum. Ama burun yuzun ortasinda ve konustugum doktor %100 garanti veremiyo haklida cunku iyilesme sans meselesi. Eger farkli bir donemde olsaydim belki yaptirirdim ama kotu olursa revizyon icin 1 yil bekliyemem psikolojim alt ust olur kaldiramam yani. Nefes alamasaydim olurdum direk heralde.Size ciddi anlamda söylemek istiyorum burayi bende yıllardır takip ediyorum burada olumsuz yorumlar beni de cok korkutup vazgecmemi sağlıyordu ben labioplasti ameliyatı yaptirmak istiyordum her istedigimde buradaki yazilanlari okuyup vazgeciyordum bir kac tane olumluyu ciddiye alıp oldum ve okadar memnununmki hayatımda aldığım en güzel karar daraltmada yapildi 37yasimda genc kiz gibi hissediyorum kendimi buraya genelde olumsuzluk yasayanlar yazdığını farkettim ben memnunum fakat konu açmadım
Size ciddi anlamda söylemek istiyorum burayi bende yıllardır takip ediyorum burada olumsuz yorumlar beni de cok korkutup vazgecmemi sağlıyordu ben labioplasti ameliyatı yaptirmak istiyordum her istedigimde buradaki yazilanlari okuyup vazgeciyordum bir kac tane olumluyu ciddiye alıp oldum ve okadar memnununmki hayatımda aldığım en güzel karar daraltmada yapildi 37yasimda genc kiz gibi hissediyorum kendimi buraya genelde olumsuzluk yasayanlar yazdığını farkettim ben memnunum fakat konu açmadım
Konu sahibinin de dediği gibi burun yüzün ortasında o yüzden kötü olursa hem psikoloji bozulur hem de revizyon pahalı ve tekrar yaptırmak için kime güvenilecek falan. O yüzden şimdilik düşünmüyorumburun yuzun ortasinda
Seninle aynı kararsızlıkta olup burda aynı konuyu açmıştım ve gerçekten faydalı oldu bu platformu takip etmek, vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim. Burnunuz gayet güzel ve yüzünüzle uyumlu. Şu an belki ufacık kemer sizi rahatsız ediyor ama yaptırdıktan sonra sizi rahatsız edecek bir sürü problem olma ihtimali var. Ve birçoğunda düzeltilme ihtimali çok zor oluyor. Artık şu algıyı tamamen yıkmamız lazım bence, insanı çirkin ya da güzel gösteren burun değil ki, zaten güzel görünüyorsan o burun sana ekstra bir artı katabilir ama bi ihtimal bu, ama eğer zaten kendini güzel bulamıyorsan o burundan sonra bu sefer dudağın göze batmaya başlıyor onu da yaptırınca inanılmaz yapay bi görüntü ortaya çıkıyor ki bunun estetik bi güzellikle alakası kalmıyor artık, yüzüne bakan herkes burnu düzgün yapılmış mı ya da dolgu kaliteli duruyor mu diye bakıyor. Yüzünüz bi doktorun ya da dudak dolgusunun kalitesinin reklamını yapan bir simgeye dönüşüyor, kadın yüzünün güzelliğinden çıkıyor yani. Eminim bunu dedim diye eleştirenler olacaktır ama bi zaman bende estetik düşünen biri olarak söylüyorum bunları. Hadi erkekden cinsiyet değiştirip kadın olmaya çalışanlar bu estetikleri yaptırıyor fakat biz neye benzemeye çalışıp bu kadar eziyet ediyoruz kendimize, zaten çok güzelizKızlar selam, benim 1 ay sonrasına ameliyatım vardı. Ama buradaki olumsuz deneyimler , baska bloglar, ameliyatin riskleri vs. Korktum ve vazgectim. Her seyde risk var ve sonuc kotu olursa revizyon yaptirabilirim evet ama bunu kaldirabilecek bir donemde ve psikolojide degilim. Cok evhamliyim. 10 yildir olucam diyorum ama is ciddiye binince psikolojim altust oldu kararsizliktan. Benim nefesle ilgili bir problemim yok. (Eger olsaydi bu kadar kararsiz kalmazdim zaten) yandan kemerli ve onden hafif toplu gibi. Sizce nasil galiba kendimi ikna etmeye calisiyorum
Oyle bir yerde yazdin ki mesaji tesekkur ederim. Cunku bugun acaba yaptirsam mi dedim yineSeninle aynı kararsızlıkta olup burda aynı konuyu açmıştım ve gerçekten faydalı oldu bu platformu takip etmek, vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim. Burnunuz gayet güzel ve yüzünüzle uyumlu. Şu an belki ufacık kemer sizi rahatsız ediyor ama yaptırdıktan sonra sizi rahatsız edecek bir sürü problem olma ihtimali var. Ve birçoğunda düzeltilme ihtimali çok zor oluyor. Artık şu algıyı tamamen yıkmamız lazım bence, insanı çirkin ya da güzel gösteren burun değil ki, zaten güzel görünüyorsan o burun sana ekstra bir artı katabilir ama bi ihtimal bu, ama eğer zaten kendini güzel bulamıyorsan o burundan sonra bu sefer dudağın göze batmaya başlıyor onu da yaptırınca inanılmaz yapay bi görüntü ortaya çıkıyor ki bunun estetik bi güzellikle alakası kalmıyor artık, yüzüne bakan herkes burnu düzgün yapılmış mı ya da dolgu kaliteli duruyor mu diye bakıyor. Yüzünüz bi doktorun ya da dudak dolgusunun kalitesinin reklamını yapan bir simgeye dönüşüyor, kadın yüzünün güzelliğinden çıkıyor yani. Eminim bunu dedim diye eleştirenler olacaktır ama bi zaman bende estetik düşünen biri olarak söylüyorum bunları. Hadi erkekden cinsiyet değiştirip kadın olmaya çalışanlar bu estetikleri yaptırıyor fakat biz neye benzemeye çalışıp bu kadar eziyet ediyoruz kendimize, zaten çok güzelizsakın ama sakın girme bu işe, özellikle revizyon ihtimali için halihazırda saçacak bir paran yoksa.
Karar seninOyle bir yerde yazdin ki mesaji tesekkur ederim. Cunku bugun acaba yaptirsam mi dedim yinebu kararsizlik cok yorucu ileride icimde kalmasindan korkuyorum.Bigun asla yaptirmam diyorum bigun yaptircam galiba diyorum. Ameliyat gunune 1 ay var. Ya bian once iptal edip hayatima bakicam ya da 1 ay boyle iskence cekicem... sonrasi muamma doktorum cok dogal sonuclar yapiyo ama tabi o instaya koyduklari arka yuzunu bilememek beni geriyo. Revizyon gerekirse ben 1 yil bekleyemem galiba o psikolojide degilim. Ama beynim ya cok iyi olursa diyo bi yandanda off
Evet katiliyorum risk almaya degmez.Saglik problemim olsa veya acayip buyuklukte olsa hic dusunmem yaptiririm. bende yaptirmicam gibi duruyo. Cok tesekkurler fikrini paylastigin icinKarar seninbu süreci yaşadım, bir gün kendimi çok beğeniyorum, bir gün burnumu makasla kesmek istiyorum beni vazgeçiren, şu an en azından beğeniyorum yine de kendimi, ya yaptırınca hiç beğenmezsem düşüncesi oldu. Çünkü insanın tüm yüz şeklini değiştiriyor o burun. Doktorlar İnternete en başarılı operasyon fotoğraflarını koyuyor bunu da unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?