Çokkk teşekkür ederim ama gerçekten fotoğrafa bakıyorum çok tatlı ve güzel görünüyorsun bence hiç gerek yok
Ergenken bişektomi yaptırmayı düşünüyordum kaç kilo olursam olayım yanağım hep dolgundur. Bol giyince kilolu zannediyorlar bir de kiloyu yanaktan alırım. Ama sonradan yaş geçtikçe yanak yağları önemli olacakmış daha diri gösterecekmiş o yüzden yanaklarımı sevmeye başladım
Burnumun kemersiz her açıdan düzgün olmasını isterim ama ameliyat masasında mükemmel yapılsa da ameliyat sonrasında vücudun iyileşmesine bağlı olarak bazı burunlar deforme oluyor. Revizyon için de maddi güç ve sabır gerekiyor. O yüzden burun işini de rafa kaldırdım
Dudaklarım ince kompleks yapıyordum. Liplift işlemlerine baktım. Üst dudağımı elimle yukarıya doğru bi kaldırdım dudağımla burun mesafem tamamen birleşti

burun yapıma göre bir dudağım varmış onu anladım
Aslında bütün olarak bakıldığı zaman yüzümüz dengeli diye düşünüyorum. Sosyal medyada gördüğümüz estetik işlemler ya da güzel yüzler bizi estetik yaptırma isteğine itiyor. Neyse ki maddi durumum iyi değil yoksa ergenlikte estetik işine baya takmıştım. Şimdiye kadar bişektomi burun estetiği her şeyi yaptırmış olurdum. Yaş geçtikçe düşüncelerim de değişti işte