Burnum nasl olmu?

painqi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
128
0
116
36
Ankara
kızlar 23nde ameliyat oldum alçılarım ve sargılarım çıktı daha çok yeni ve ucu çok şiş ama şimdiden nasıl görünüyor sizce?

resimleri albümde topluyorum kızlar takip etmk isteyenler arkadaşlık göndersina.s.

Son düzenleme:
geçmiş olsun güle güle kullanın çok güzel olmuş ama sanki sağdan görüntüsüyle soldan görüntüsü arasında fark var gibime geldi. yoksa ışıktan mı öyle görünüyor? kim yaptı ameliyatınızı?

geçmiş olsun güle güle kullanın çok güzel olmuş ama sanki sağdan görüntüsüyle soldan görüntüsü arasında fark var gibime geldi. yoksa ışıktan mı öyle görünüyor? kim yaptı ameliyatınızı?

teşekkür ederim konyada oldum ben ameliyat.aynada bakınca bi fark görmüyorum ama ışıktan olabilir.

çok güzel olmuş tepe çökmüş ucu kalkmış yapılan burunları hiç begenmıom herkesın burnu aynı.senınkı cok dogal durmuş cnm yapılı oldugu belli deil=))

çok güzel olmuş tepe çökmüş ucu kalkmış yapılan burunları hiç begenmıom herkesın burnu aynı.senınkı cok dogal durmuş cnm yapılı oldugu belli deil=))

teşekkür ederim doktorumda öyle yüzüne uygun doğal yapıcam demişti çok fazla değişiklik yapmadan güzelleştirdi =)

cok cici olmus canim cok gecmis olsuna.s., sislikler inince dahada bi güzellesir su an cok taze oldugu icin baya bi sisyerimseniben

şiş haliyle bile güzel şişlerin inince küçücük kalıyor benim bir ay doldu ilk haline göre baya baya küçüldü geçmiş olsun güleeee güle kullan bol resimli günler yerimseniben

ARADAKI FARK O KADAR BARIZ BI SEKILDE ORTADAKI BENCE COK GUZELL OLMUS VE YUZUNUN GUZELLIGI ORTAYA CIKMISS COK YAKISMIS CNM GULE GULE KULLANN...MASALLAH SANAA :nazar:

evet çok doğal olmuş...sadece kemiği düzeltmiş sanırım...ucunuda kaldırsaydı çok belli olurdu...ama şimdi hiç ameliyat olduğu belli değil..güle güle kullan geçmiş olsuna.s.

Back
X