Burnum nasl olmu?

canım çok geçmiş olsun bence burnun şimdiden güzel görünüyor şişlikler insin sonra sen o zaman gör a.s.

Geçmiş olsun,ben de herkes gibi düşünüyorum.Hoş olmuş.Henüz çok yeni ve şiş olduğu da çok belli.Şimdiden iyi olmuş diyorsak,1-2 ay sonra çok çok iyi olacak..

çok güzel olmu.esksiyle yenisi arasındaki fark dağla kadar.aslında benimde ihtiyacım var bu tür bi operasyona ama.ben çok korkağım.

çok geçmiş olsun.güzel olmuş ameliyatın:)şişlik insin daha güzel olur.hem doktorunuz çok dogal yapmış normalde görsem bu hanım estetikli demem.yani piyasada herkese yapılan ifadeyi yokeden başarısız ameliyatlardan bahsediyorum.geçmiş olsun tekrar iyi cesaret ;)

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar.inşallah inecek şişliklerimde.peki bu burnun tıkanıklığı ne kadar sürede geçiyor nefes alabiliyorum ama tıkalı gibi bi garip bide hapşurmamak için zor tutuyorum kendimi hapşursam bi zararı olur mu :S

hapsırmanın bir zararı olmaz agzını kapatmadan yani kendini sıkmadan hapsır, bir de tıkanıklık ara ara olur cok normal de asıl acılma 15. gün fln gibi oluyor

Güzel olmus canim ben begendim,zemuszemus senin yaptirman cok dogru bir karar olmus bazen görüoyorumda burnu gayet düzgün, ameliyati düsünenlere sasiyorum valla:sinifsinif:

güle güle kullan gecmis olsuna.s.

geçmiş olsun cnm güzel ve doğal bir burun olmuş gün geçtikçe daha da güzel olacak kaydirigubbakcemile4

çok başarılı bi ameliyatmış belli daha bu kadarcık süreden böyleyse gün geçtikçe daha doğal ve zarif bi hal alıcak hokka burunlu insan=)=)

GecmiŞ oLsun dArısı bizim baŞımıza da maaLesef ben de göremiyOrum reSim :( bi de Ne kadar üCret ödediN biLgi verir misin bu Konuda

Back
X