burnum önce indi sonra şişti :/

bsraGs

instagram @bsraztrkkk
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
48
0
98
28 hazirnda amelyat oldum 6 temmuzda alcı ve tamponlar cıktı burnmda hcbi sorn yoktu ödemler hariç...
Tatile gittim 17 temmuzda istanbula dödüm tatil boyunca burnum gayet iyi şeklde indi ufaldı...
İstanbula döndüm burnm yavaş yavaş şişmye başladı önmsemedim başta 21 temmuzda kntrle gittim doktorum iner dedii ama dedigi gibi olmadı inmiyo burnum .s acaba benim gibi olan varmı başka...

Canım bence normaldir. Doktorun da sana iner demiş. En az 6 aya kadar burunda şişlikler olur. Özellikle de sabahları. Eğer sana masaj vermişse onu uygula. Ben de ameliyat omuştum ama benim işin kötü yanı burnumun üstüne parça eklenmişti. Kıkırdak galiba. orası şimdi tümsek gibi hafif bir şişlik var. Zor iş valla burun ameliyatı.

Canım bence normaldir. Doktorun da sana iner demiş. En az 6 aya kadar burunda şişlikler olur. Özellikle de sabahları. Eğer sana masaj vermişse onu uygula. Ben de ameliyat omuştum ama benim işin kötü yanı burnumun üstüne parça eklenmişti. Kıkırdak galiba. orası şimdi tümsek gibi hafif bir şişlik var. Zor iş valla burun ameliyatı.

Teşkkr edrm cnım öncelikle..masaj vermdi bna dktrm burnuna tutma dedi sakn ama ben dnlmdm belkide ondan sisti burnum ama bu durum hosma gtmyo brazda pskoljk sanirm..sana ndn parca eklyp öyle bsy yapti..bnim burun ucuna ekledi bosluk vardi dedi bna eklemese igrenc oluckms ama benim onla bi sornum yok..

Back
X