- 1 Nisan 2021
- 1.214
- 1.521
- Konu Sahibi motherofcatss
16sında ameliyat oldum. Yarın ilk kontrolüm var. Ama ilk günden beri önden burnum çok şiş. Ameliyathanedeki halini de ekliyorum. Burnum önden böyle büyük mü kalır? Anlayan varsa lütfen bilgi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim minicik kalması gibi bi derdim yok şu aşırı şiş görüntü geçse yetecek umarım geçer zamanlaBöyle kalmaz ,zamanla küçülür ama sizi tatmin eder mi bu küçülme bilmiyorum? Ameliyat masası fotoğraflari kadar küçülme olmaz malesef. Geçmiş olsun ve inslalah istediğiniz gibi olur
İnsalalh tam istediğiniz gibi olur, acil şifalarteşekkür ederim minicik kalması gibi bi derdim yok şu aşırı şiş görüntü geçse yetecek umarım geçer zamanla
teşekkür ederimm inşallahÖdem inecek zamanla ameliyat ne olursa olsun vucut için kolay değil illa bi toparlama dönemi oluyor
aramiza hosgeldinbenim böyleydi düzeldi diyen var mı lütfen yorum yapsın psikolojik olarak çöktüm 5 günde
gerçekten böyle mi kalır. kendi burnum önden inceydi şuan kocaman bi burnum var. eski burnumu geri isteyeceğimi hayal edemezdim. sürekli ağlıyorum.aramiza hosgeldin
çok teşekkür ederim inşallah öyle olurKalmaz merak etme. Ben de cok demoralizeydim burada panikle ama soyle dusun burada olumsuz konusan bazi kisilerin burunlari gayet de guzel. Etkilenme. Uzme kendini. Hele aglamak nedir yapma