Burnum Orantısız mi?

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selamlar!

Dün konu açmıştım. Bugün bantlar da çıktılar. Burnumu beğendim önceki haline göre daha küçük ince bir burun. Ama burun ucu bı garip geldi. Arkadaşıma attım çok kotu duruyor vs diyince iyice takıldım. Bı bakar mısınız? Sanki burnumun bi tarafı daha düşük ve kalin gibi. Burun delikleri de çok farklı. Normal mi bu? Sislikten olabilir mi?

Hepsi duzelecek. Sabir gerektiren bir surec. Burun ucunda biraz inecek. O deliklerdeki asitmetri sislikten de kaynakli olabilir. Bantlar cikinca burnun rahatlayacak daha da sisecek hic korkma.

Hepsi duzelecek. Sabir gerektiren bir surec. Burun ucunda biraz inecek. O deliklerdeki asitmetri sislikten de kaynakli olabilir. Bantlar cikinca burnun rahatlayacak daha da sisecek hic korkma.

Delikleri çok sorun etmiyorum çünkü önceden de eşit değildi. Çevremde ameliyat olmamış insanların burun delikleri de eşit değil onun için sorun değil ama burun kanatları sanki eşit değil gibi geliyor. Çok farklı duruyor mu?

Sag burun kanadin digerinden az daha sis duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…